Τάσος Κωστής: Η μάχη με τον καρκίνο, το MeToo και ο Γιώργος Κιμούλης – «Αν δεν σου αρέσει, μην πας να δουλέψεις μαζί του»

«Πέφτεις κάτω, κλαις, πλαντάζεις» εξομολογείται ο ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας του

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα έδωσε σήμερα, Τρίτη 26/4, ο Τάσος Κωστής, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις μεταγλωττίσεις, τον καρκίνο που νίκησε και το κίνημα metoo.

«Είναι μεγάλο πράγμα που οι μεγάλοι με θυμούνται από τις μεταγλωττίσεις. Υπάρχει μέσα στην παιδική τους ψυχή. Η φωνή του αστυνόμου Σαΐνη μού είπαν ότι είναι η καλύτερη φωνή που έχει γίνει σε μεταγλώττιση» δήλωσε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Για την μάχη του με τον καρκίνο, ο ηθοποιός σημείωσε: «Ταλαιπωρήθηκα, το πάλεψα, αφού μου δόθηκε το δικαίωμα να το παλέψω, σε πολλούς αυτός ο ατακτούλης δεν δίνει το δικαίωμα ή το ανακαλύπτουν πολύ αργά. Η νύφη μου, όταν ανακάλυψε τι έχει, της έδωσε ο γιατρός τρεις μέρες αν δεν την χειρουργούσε. Αν την χειρουργούσε, θα ζούσε έξι μήνες. Την χειρούργησαν, έζησε έξι μήνες και μετά έφυγε.

Εγώ το πάλεψα με υπομονή, δεν είναι εύκολο. Πέφτεις κάτω, κλαις, πλαντάζεις. Περισσότερο στεναχωρήθηκα για τη γυναίκα μου. Όταν κάνεις χειρουργείο, κάνεις έναν ωραίο ύπνο, δεν πονάς, ξυπνάς. Όταν πήγε η γυναίκα μου στο χειρουργείο και κάθισε και αυτή κάποιες ώρες μέσα, αυτός που περιμένει απέξω και οι ώρες είναι ατέλειωτες, δεν τελειώνει ο χρόνος κι εκεί υποφέρεις. Εκεί κατάλαβα τι τραβάνε οι δικοί άνθρωποι απέξω από το χειρουργείο, γιατί έβλεπα στα μάτια τους τον πόνο. Είπα στον γιο μου “μην ξαναέρθεις”, αφού πήγαινε να εκραγεί, τι να δει; Αφού βγήκα από το χειρουργείο και συνειδητοποιήσαμε ότι πάμε καλά. Αλλά δεν παλεύεται να έχεις τον άνθρωπό σου στο χειρουργείο και εσύ να είσαι έξω και να περιμένεις.

Όσον αφορά το κίνημα MeToo, τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα, ο Τάσος Κωστής σχολίασε: «Καθαρίζουμε το χώρο μας, τουλάχιστον τον δικό μας. Ας δούμε και τους άλλους χώρους να καθαρίζουνε. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν αυτά. Εγώ θα προτιμούσα να χάσουμε τη δουλειά μας, παρά την αξιοπρέπειά μας. Ό,τι είναι, να το παλεύουμε εκείνη την ώρα. Τι περιμένεις να φτάσει στο τελευταίο στάδιο και μετά από 30 χρόνια να θυμηθείς πως περπατάς με σπασμένο πόδι. Εκείνη την ώρα να το επουλώνουμε.

Τώρα ακούμε μόνο την μία πλευρά, ας ακούσουμε και τον άλλον άνθρωπο, πόσο χάλια είναι, γιατί αυτός, αν μιλήσει, θα φανερωθεί. Όσο δεν τον αφήνουμε να μιλήσει, δεν φανερώνεται. Έχουμε μάθει τις λεπτομέρειες μέσα από την τηλεόραση και τώρα που πρέπει να ακουστούν και οι δύο πλευρές, δεν μιλάει κανένας. Αφού τα έχετε πει στην τηλεόραση, η δίκη τι θα κρύψει τώρα, τι θα προφυλάξει; Αυτό δείχνει ότι κάτι θέλω να κρύψω, κοντά σε αυτούς τους δύο που είναι προφυλακισμένοι.

Όσον αφορά τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής απάντησε: «Τι έκανε ο Χαϊκάλης; Το παραδέχτηκε και είπε κάποια πράγματα που είναι εις βάρος του. Δικάστηκε; Καταδικάστηκε; Έκανε κάτι; Γιατί του απαγορεύουν να δουλέψει; Ποιος είναι αυτός που απαγορεύει στον άλλον να δουλέψει; Κι ο Κιμούλης είχε κακή συμπεριφορά. Μην πας να δουλέψεις μαζί του. Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Love It»:

Survivor spoiler 26/04/2022: Οι Κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα… θα κερδίσουν και το δεύτερο έπαθλο! trailer

Σασμός

Σασμός spoiler: Το καφενείο παίρνει φωτιά με την αθώωση του Αστέρη Σταματάκη … και τον δικάζει!