Ταρακούνησε τα σκάφη: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με μαγιό έκανε την πιο σικ φωτογράφιση και μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεκινήσει τα μπάνια της στη θάλασσα και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram φωτογραφίες της με μαγιό, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Ολόσωμο μαύρο μαγιό επέλεξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έτσι, χθες, Τρίτη, το απόγευμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από βόλτα που έκανε με σκάφος, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ανοιχτό ντεκολτέ και στο κεφάλι, ένα ψάθινο καπέλο με μια λευκή λεπτομέρεια.

“Σε έχουν σε κάμερες, η αστυνομία είναι ήδη στο σπίτι σου”: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε τον άντρα που την έκλεψε

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έπεσε θύμα κλοπής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με τη βοήθεια της αστυνομίας, το μοντέλο κατάφερε να το βρει και σε έξαλλη κατάσταση ανάρτησε Instagram Stories, υπογραμμίζοντας ότι θα βρει τον άνθρωπο που της έκλεψε το αυτοκίνητο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «εσύ που μου έκλεψες το αμάξι μου και το πήγες Αθηναγόρα 10, να ξέρεις το βρήκα. Και μάθε ότι απ’ έξω είναι γεμάτο αστυνομία, το αμάξι θα πάει για αποτυπώματα. Και άκου και μια έκπληξη… σε έχουμε και σε κάμερες.

Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα. Τώρα που έχω καθαρό μυαλό, κάθομαι και βλέπω στην εφαρμογή τις βόλτες που έκαναν. Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, ανενόχλητοι. Πήγαν Πειραιά, ΣΕΦ, ανενόχλητοι με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σας έχω από παντού!» και συμπλήρωσε «μάθε να αποκτάς κάτι με τον κόπο σου, όχι κλέβοντας τον κόπο του άλλου! Θα σε κυνηγήσω, όχι για μένα που τα κατάφερα, αλλά για άλλους που δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Και ποιος ξέρει σε πόσους άλλους το έχεις κάνει! Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Αποκάλυψη Βούτσεβιτς: «Έγιναν συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η απρόοπτη διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα για το σκάφος: Τι έχει πραγματικά συμβεί;

Κατερίνα Καινούργιου: “Το Τέλος της Συνεργασίας με τον Ουγγαρέζο και η Απόρριψη της Εκπομπής”