Menu

Τα τραύματα της ψυχής από τις αμαρτίες: Η εξομολόγηση του Νίκου Αναδιώτη

«Καθημερινά προσπαθώ να έχω το νου μου στο τι αρέσει στο Θεό», λέει ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός και πλέον ευρωβουλευτής, Νίκος Αναδιώτης, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν τις αμαρτίες.

Στον ερώτημα αν προσέχει στη ζωή του ο Νίκος Αναδιώτης, αναφέρει πως καθημερινά προσπαθεί να έχει το νου του σε αυτό που αρέσει στον Θεό. Σχετικά με τις αμαρτίες, τονίζει πως ουσιαστικά για όλες αυτές μετανιώνει κανείς, καθώς αν κάτι αναγνωρίζεται ως αμαρτία σημαίνει πως έχει βλάψει την ψυχή μας. Αν υπάρχουν τραύματα της ψυχής για τα οποία δεν θα μετανιώσει, ο Νίκος Αναδιώτης απαντά πως κανένα. Έχει τραυματίσει την ψυχή του πολλές φορές με αμαρτίες, αλλά ο αγώνας είναι να μην πέσουμε και αν πέσουμε, να σηκωθούμε ξανά μέχρι την τελική νίκη.

Σχετικά με την ηθοποιία, ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρει πως πλέον αποκτά ένα νέο νόημα. Θεωρεί πως το να είσαι ηθοποιός είναι μία έκφραση της πολιτικής ζωής, καθώς ο πολιτικός πρέπει να δίνει παράδειγμα και να παρακινεί τους συμπολίτες του στο καλό. Επιδιώκει να καλλιεργήσει με όλες του τις δυνάμεις μία καλή ηθοποιία που δεν έχει μάσκες και ψεύτικους ρόλους, αλλά δείχνει παράδειγμα προς μίμηση.

Πηγή εικόνας: NDP

Written by admin

Exit mobile version