MasterChef 5 Spoiler: Τα πιο ευχάριστα νέα για Τζιοβάνι μόλις έσκασαν

masterchef-5:-apochorisi-me-klamata-gia-ena-apo-ta-megala-favori

Είμαστε στην εξάδα, που θα διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef.

Διονύσης, Αλέξανδρος, Μαργαρίτα, Παύλος, Μαρίνα,

Σας είχαμε δώσει πρώτοι την τελική πεντάδα χωρίς τον Τζιοβάνι και ας μας έκραζαν τότε αρκετοί, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί. Γιατί έχουμε πει το masterchef 5 παίζει μπάλα στο γήπεδο του xamos.gr.

Το μεγαλύτερο γεγονός του φετινού διαγωνισμού (ήταν και η αποχώρηση της Μαργαρίτας, αλλά επέστρεψε) είναι σίγουρα η σοκαριστική αλλά ταυτόχρονα πολύ συγκινητική αποχώρηση του Τζιοβάνι.

Ο Τζιοβάνι δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, αλλά ήταν ένας από τους πιο συμπαθείς παίχτες του διαγωνισμού.

Sole Giaguaro
Όπως τον ακούσαμε στην μεγάλη του συνέντευξη μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από μερικές ημέρες χαλάρωσης, πρώτη του κίνηση θα ήταν να ρίξει το βάρος του στο εστιατόριο του Sole Giaguaro, που είναι κλειστό εδώ και ένα χρόνο εξαιτίας του κορονοιού.

Είχε πει ότι ήθελε τα χρήματα του masterchef (50,000) για να μπορέσει να ετοιμάσει το εστιατόριο του. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε με την αποχώρηση του, αλλά τελικά βρήκε την λύση.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο λογαριασμός του Sole Giaguaro άνοιξε ξανά με ένα νέο ποστ και όλοι κατάλαβαν ότι θα λειτουργήσει ξανά. Σίγουρα πολύ ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ιταλού μάγειρα. Μια σέλφι στην μηχανή του μαζί με την σύζυγο του.

Ο ίδιος έκανε δημόσιο τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έχει πάνω από 3,500 φίλους.

Το εστιατόριο του με την ονομασία Sole Giaguaro (Εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα του Italo Calvino, Κάτω από τον ιαγουάρο ήλιο) αμαμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο τους μήνες που έρχονται. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις στο MasterChef.”

Το αξίζει 100% ο άξιος και συμπαθής Τζιοβάνι.

Χamos

Αντίθετος ο Τσέφεριν στην προοπτική Μουντιάλ ανά διετία

Χamos

Ελένη Γερασιμίδου: Από τη Μουρμούρα στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη