Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για την Τέτα Καμπουρέλη! Το ύψος, η ηλικία, οι ΘΥΡΙΔΕΣ, τα ΠΟΡΣΕ και τα λεφτά!!!

Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για την Τέτα Καμπουρέλη! Το ύψος, η ηλικία, οι ΘΥΡΙΔΕΣ, τα ΠΟΡΣΕ και τα λεφτά!!! Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Στο μεταξύ σε νέες της δηλώσεις η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση.

Η αστυνομία πρέπει να κάνει το ίδιο για να κλείσει η υπόθεση και καταλαβαίνεται ότι πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται βρήκανε κάποιο ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη μιλώντας στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Όσο στο DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να βαραίνουν τον σύζυγό της.

«Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Υποστήριξε επίσης ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες.

Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι, ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα», σημείωσε.

«Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο 58χρονος φέρεται να εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.

Οι επίμαχες θυρίδες ανήκαν σε τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες των οποίων κλάπηκαν μετρητά που συνολικά υπερβαίνουν τις 150.000 ευρώ αλλά και μεγάλης αξίας κοσμήματα και χρυσές λίρες.

Η σύζυγός του, Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι θύμα, προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη.

Όσο για το DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. «Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα.

Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε».

«Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη» κατέληξε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων της ληστείας Γιάννης Μαρακάκης τόνισε ότι το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθείται εδώ και μήνες, σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν ένα μίνιμουμ βεβαιότητας ότι πίσω από τη διάρρηξη βρίσκεται εκείνος.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συζύγου του κατηγορούμενου στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι ο πραγματογνώμονας διαπίστωσε χωρίς αμφιβολία, ότι τα τέσσερα αυτά ντουλάπια (και όχι απλές θυρίδες), ανοίχτηκαν με ένα μεγάλο κατσαβίδι.

«Ανοίχτηκαν εύκολα γιατί έχει μεγαλύτερο μήκος το πορτάκι σε σχέση με τις απλές θυρίδες» εξήγησε.

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, ο πραγματογνώμονας άνοιξε τα ντουλάπια αυτά μέσα σε πέντε λεπτά με τον ίδιο τρόπο, κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, ενώ έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι με το ίδιο κατσαβίδι ο κατηγορούμενος άνοιξε και τα τέσσερα ντουλάπια.

Παράλληλα, τόνισε ότι ερευνάται εάν ο κατηγορούμενος είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν.

Τέτα Καμπουρέλη είναι σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, αισθητικός, επιχειρηματίας και ηθοποιός, παντρεμένη με τον Βασίλη Γκουρούση. Για τον άντρα της ζωής της είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας.

Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του.

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε. Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Ξεσπά η Τέτα Καμπουρέλη: «Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση»

Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία.»

Η «εθνική μανικιουρίστ» έχει μιλήσει στο παρελθόν και για την πρόταση γάμου που της έκανε ο εκλεκτός της καρδιάς της:

«Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε».

Βασίλης & Τέτα

Μεγάλη αδυναμία της Τέτας Καμπουρέλη είναι τα εγγόνια της. Η ίδια, αν και δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του ρόλου της γοαγιάς εμφανισιακά, νιώθει υπέροχα με αυτήν της την ιδιότητα: «Μπορώ να πω ότι είμαι μια παραδοσιακή γιαγιά!», είχε πει πριν μερικά χρόνια στην Espresso.

«Το αποδέχτηκα πολύ εύκολα και χωρίς σκέψεις. Θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Άλλωστε, έκανα τους γιους μου σε πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι λοιπόν, όπως έγινα τόσο νέα μαμά, έγινα εξίσου νέα και γιαγιά!

Τα εγγονάκια μου με έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Τα λατρεύω!
ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ! ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!

Προσπαθώ να περνώ μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε λούνα παρκ, παίζουμε. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη γιαγιά τους!

Ποια είναι, στ’ αλήθεια, η Τέτα;

Η μικρότερη από τρεις αδερφές, την Μυρσίνη και την Ελισάβετ, γεννήθηκα, ανατράφηκε κι έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στην Καισαριανή.

Ήταν, έχει η ίδια δηλώσει, αρκετά ατίθασο κορίτσι, αλλά τα πήγαινε καλά στο σχολείο. «Από μικρή, ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό αργότερα επέλεξα να πάω σε μια σχολή που θα μου έδινε τα εφόδια ώστε να μπορέσω να εργαστώ άμεσα», έχει πει σε συνέντευξή της.

Η Τέτα, μικρό, μελαχρινό κορίτσι

«Ο πατέρας μου, Χρήστος, ήταν υδραυλικός κι έχει πεθάνει. Η μαμά μου Κλειώ, την οποία λατρεύω, εργαζόταν καμαριέρα σε γνωστο ξενοδοχείο στην Καισαριανή», έχει πει επίσης και εμείς σημειώνουμε ότι σύμφωνα με δήλωση της ίδιας, η μητέρα της δεν ήθελε τον Βασίλη για άντρα της!

Αιγόκερως στο ζώδιο η Τέτα Καμπουρέλη και έχει, πραγματικά, τα βασικά χαρακτηριστικά του: εργατική, φιλόδοξη, ρεαλίστρια, αλλά αδιαμφισβήτητα γοητευτική.

Πριν λίγα χρόνια, από εκεί που την γνωρίζαμε από πρωινές εκπομπές (με ντεμπούτο της την εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη στην ΕΡΤ) ως έγκριτη αισθητικό και υπεύθυνη για τις επιλογές στα νύχια και το μακιγιάζ πλείστων όσων celebrities, η Τέτα Καμπουρέλη έσκασε δυναμικά στο θεατρικό σανίδι.

Ύστερα, από δύο ρόλους της στα έργα ‘’Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ’’ (για την οποία συμμετοχή της, όταν ανακοινώθηκε, «τ’ άκουσε χοντρά» από τον κόσμο, η αλήθεια είναι) και ‘’Χαμάμ γυναικών’’, συμπρωταγωνίστησε στη ‘’Σταχτοπούτα’’ του Charles Perrault σε σκηνοθεσία των Βασίλη Πλατάκη και Αναστάση Δεληγιάννη, το οποίο δια χειρός Μαυρίκιου Μαυρικίου μετατράπηκε σε μιούζικαλ για το θέατρο Broadway.

Αν δεν είχαμε καραντίνα, θα μπορούσαμε να την δούμε να παίζει στο θέατρο Broadway και πάλι, στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», σε παραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και σκηνοθεσία Βασίλη Πλατάκη.

«Οι ελληνικές ταινίες και ο θαυμασμός μου για την Αλίκη Bουγιουκλάκη είναι ένας βασικός λόγος που αγαπώ το θέατρο. Ο Θεός με ευλόγησε να τη γνωρίσω.

Ο σύζυγός μου γνώριζε τον Βλάσση Μπονάτσο κι έτσι, μέσω εκείνου, έγινε και η γνωριμία με την Αλίκη, η οποία έγινε πελάτισσά μου.

Πήγαινα στο σπίτι της», έχει δηλώσει η Τέτα Καμπουρέλη σε σχέση με την εμπλοκή της με την υποκριτική τέχνη.

Όσο ανοιχτόμυαλοι και να είμαστε, δεν μπορούμε να συνδέσουμε εύκολα την κυρία Καμπουρέλη με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, δεδομένης μιας σκηνής που μας έχει μείνει αξέχαστη. Ο λόγος για το περίφημο…τρομπάρισμα χειλιών!

Εσείς δηλαδή το ξεχάσατε;

Η Τέτα Καμπουρέλη διατηρεί δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο Χαλάνδρι, ενώ είχε επιχειρήσιε πριν έξι χρόνια να κάνει έναν δεύτερο χώρο στο Κολωνάκι, ο οποίος δεν φαίνεται πως πήγε και τόσο καλά.

Στον ιστότοπό της, προωθεί τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο ινστιτούτο, γράφει κείμενα για ομορφιά, υγεία και ευεξία και συνομιλεί με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της.

Ενώπιον ανακριτή ο 58χρονος για το ριφιφί στο Ψυχικό – Δίπλα του η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη

Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε το παιδί μου. Αιχμές για τη Μαρίνα Πατούλη