Ζώδια: Τα μυαλά αυτών των ζωδίων “παίρνουν αέρα” εύκολα

Αν υπάρχουν τέσσερα ζώδια που πραγματικά παίρνει ο… π@π@ς τους αέρα με τεράστια ευκολία, τότε είναι αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Αν έχεις συναναστραφεί μαζί τους θα καταλάβεις ακριβώς τι λέμε γιατί το έχεις δει με τα μάτια σου και έχεις βιώσει την συμπεριφορά τους. Πάμε να σου τα αποκαλύψουμε λίγο πιο κάτω:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα άτομο που έχει μέσα του τη «φωτιά». Είναι παρορμητικός και το κυριότερο, ενθουσιάζεται απίστευτα εύκολα. Δεν σκέφτεται και δεν αναλύει. Τα μυαλά του «παίρνουν» αέρα στο χρόνο dt και τότε είναι που κάνει και τα μεγαλύτερα λάθη. Ο Κριός γενικά χάνει εύκολα το μέτρο και μετά άντε να τον μαζέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ακόμα χειρότερη μοίρα από τον Κριό είναι ο Δίδυμος. Και αυτό γιατί εκτός από παρορμητικός, είναι και υπερβολικά σίγουρος για την εξυπνάδα του και την νοητική του ανωτερότητα έναντι των άλλων. Ο Δίδυμος δεν έχει όρια. Αυτό το ξέρουν όλοι. Τα μυαλά του «παίρνουν» αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν θέλει και πολύ να ξεσηκωθεί και να κάνει τα δικά του. Ξέρεις, τα… διδυμίσια…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός ενός Τοξότη δεν μπορεί να περιοριστεί με τίποτα. Ειδικά αν νιώσει στην ζωή του ασφάλεια, τότε να δεις για πότε παίρνουν τα μυαλά του αέρα και αρχίζει να ξεφεύγει και να κάνει υπερβολές. Και μένεις μετά εσύ με το στόμα ανοιχτό να απορείς και να τρέχεις να μαζεύεις τα ασυμμάζευτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως ο Δίδυμος, έτσι και ο Υδροχόος, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και για τις νοητικές του ικανότητες. Θεωρεί ότι είναι καλύτερος όλων και δεν διστάζει να το δείχνει. Τα όρια δεν υπάρχουν για εκείνον. Τα ξεπερνά στο λεπτό. Η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγει εύκολα και αρκετά συχνά το χάνει. Και άντε μετά να συμμαζευτεί, όταν τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα και ο Υδροχόος είναι ήδη… «αλλού».

Σχέσεις: 4 άβολες στιγμές στο σεξ και πώς να τις αντιμετωπίσεις

Σχέσεις: Ο λόγος που τα ζευγάρια κάνουν λιγότερο σεξ τα Χριστούγεννα