Τα λαμπερά μπαούλα της Louis Vuitton για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η Φλόγα για τους Ολυμπιακούς και η Φλόγα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα «ταξιδεύουν» η καθεμία σε ένα ειδικά κατασκευασμένο μπαούλο Louis Vuitton, χάρη σε μια συμφωνία χορηγίας με την LVMH, ιδιοκτήτρια της μάρκας.

Η Louis Vuitton έχει φτιάξει επίσης ειδικά μπαούλα επίσης για τα μετάλλια που ανοίγουν σε εξέχουσες προθήκες, με δεκάδες συρτάρια, το καθένα από τα οποία έχει τρία μετάλλια.

Η μεγαλύτερη μάρκα πολυτελείας στον κόσμο – γνωστή για τα μονογράμματα σε σχήμα λουλουδιών και τις καρό τσάντες – αποκάλυψε τις κατασκευές της σήμερα (27/3) στα εργαστήρια όπου φτιάχθηκαν λίγο έξω από το Παρίσι.

Paris 2024. The Maison honors Paris 2024 with the custom-made trunks – to hold the precious Olympic and Paralympic medals and torches. Discover the designs at https://t.co/yPdasEQfYZ#LouisVuitton #LVMH #ArtisanDeToutesLesVictoires #Paris2024 pic.twitter.com/nLrBsUWNlG

— Louis Vuitton (@LouisVuitton) March 27, 2024

Ως μέρος της συμφωνίας χορηγίας ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πολλές μάρκες LVMH συμμετέχουν στους Αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της Place Vendome Chaumet, που σχεδίασε τα μετάλλια και της πολυτελούς μάρκας ανδρικών ενδυμάτων Berluti, σχεδιαστή των στολών για τις γαλλικές ομάδες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν στις 26 Ιουλίου, ακολουθούμενοι από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στις 28 Αυγούστου με τελετές έναρξης που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με νοσοκόμα: Το μικρό μόριο…

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει ότι τα παιχνίδια στα Τέμπη είναι από ταινία βγαλμένα: εμείς μπόχα και αηδία!