Τα καλύτερα προγράμματα που έρχονται τον Απρίλιο: Σειρές, πρεμιέρες και ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε

Πέντε σημαντικές πρεμιέρες, σειρές και ντοκιμαντέρ, για όλα τα γούστα, έρχονται τον Απρίλιο στο Cinobo και υπόσχονται ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Arkadiko αποτελεί ένα πρωτοποριακό γεγονός: τρεις ανεξάρτητες ευρωπαϊκές streaming πλατφόρμες ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού φεστιβάλ με ευρωπαϊκό χαρακτήρα. Από τις 1 έως τις 30 Απριλίου, το κοινό από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχει πρόσβαση σε ένα φεστιβαλικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους και σειρές.

Το ντοκιμαντέρ “20 Μέρες στη Μαριούπολη” κερδίζει το Φετινό Oscar Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και κάνει πρεμιέρα στο Cinobo. Μας μεταφέρει στην μεταπολεμική Μαριούπολη της Ουκρανίας λίγες μέρες μετά τη ρωσική εισβολή, παρουσιάζοντας μια συγκλονιστική καταγραφή του πολέμου.

Από σειρές, το κωμικό θρίλερ “Am I Being Unreasonable?” του BBC ξεχωρίζει για την ανατρεπτική προσέγγισή του στη θεματική της γυναικείας φιλίας.

Επιπλέον, το indie μουσικό και εικαστικό δίδυμο The Callas παρουσιάζει τέσσερις ταινίες στο Cinobo με μια ξεχωριστή ματιά στη ζωή και την τέχνη.

Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικές πρεμιέρες και σειρές που έρχονται τον Απρίλιο στο Cinobo, ένα φεστιβάλ που υπόσχεται ανεπανάληπτες κινηματογραφικές στιγμές για κάθε γούστο. Μην τις χάσετε!

Written by admin

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές

Μαζί στην τελευταία αποχαιρετιστήρια δεξίωση του Γιώργου Καραγιάννη: Η συμμετοχή του Δημήτρη Λάλος και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου