Τα Καλύτερά μας Χρόνια: O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος “εισβάλλει” στα Καλύτερα μας Χρόνια φέρνοντας ανατροπές

ta kalutera mas xronia

Στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» μπαίνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος πλέον θα έχει διπλό ρόλο. Εκτός του ρόλου του αφηγητή της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός θα εμφανιστεί στο επεισόδιο της 17ης Ιουνίου ως Άγγελος μεγάλος φέρνοντας τα πάνω – κάτω.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της 17ης Ιουνίου
Νοέμβριος του 1973. Μια ομάδα φοιτητών κλείνεται στο Πολυτεχνείο και αμφισβητεί, για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά και έμπρακτα, τη Δικτατορία. Η κατάληψη γίνεται σύντομα μαζική.

Κατά το πρότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού που λειτουργούν οι εξεγερμένοι φοιτητές, ο Άγγελος, με τα δικά του αθώα μάτια, αποφασίζει να στήσει και αυτός ραδιοφωνικό σταθμό και να εκπέμψει το

δικό του μήνυμα σε όλη την Αθήνα. Αρωγός και τεχνικός συμπαραστάτης του, ο κυρ Νίκος, παλιός ραδιοερασιτέχνης, που φυσικά αγνοεί τις προθέσεις του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα, που κάνει πρόβα σε ένα μικρό υπόγειο θεατράκι στο κέντρο, παίρνει από τους συναδέλφους της ηθοποιούς το μήνυμα για την κατάληψη.

Ενώ ο Αντώνης, φαντάρος στο Γουδή και άθελά του αυτή τη φορά από την άλλη μεριά της Ιστορίας, έχει να αντιμετωπίσει την αιφνίδια διαταγή που έρχεται στο στρατόπεδο: να κατέβουν τα τανκς στο Πολυτεχνείο.

Απέναντι στον γενικό ξεσηκωμό, ο Στέλιος και η Μαίρη, καλεσμένοι το βράδυ της 16ης προς 17η Νοεμβρίου σε επίσημο δείπνο με τον Μανιά στο σπίτι του κουμπάρου τους Παπαδόπουλου, καλούνται να πάρουν θέση, στη μεγαλύτερη στιγμή της αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στη χούντα….youfly.com

XRISTINA MPOMPA

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στο Κολωνάκι λίγες μέρες πριν γεννήσει!

aftoktonise-proin-paiktis-tis-milan-logo-ratsismou-–-afise-sygklonistiko-gramma

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Μίλαν λόγω ρατσισμού – Άφησε συγκλονιστικό γράμμα