Τα “κακά” παιδιά της showbiz: Ξύλο,Όπλα, συλλήψεις. Σφακιανάκης, Γκλέτσος, Αδαμαντίδης, Snik

ες το ταπεραμέντο; Θες κάποιοι επικίνδυνοι εθισμοί; Θες η ανάγκη για προβολή; Ό,τι και αν είναι, συγκεκριμένα πρόσωπα από την εγχώρια showbiz βρίσκονται ανά καιρούς στο επίκεντρο της δημοσιότητας για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Νότης Σφακιανάκης

Ο λαϊκός αοιδός έχει ουκ ολίγες φορές έρθει στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους. Το 2020 βρέθηκε μετά από έλεγχο της ΔΙΑΣ με ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και 2 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ τα κατά καιρούς ρατσιστικά και ομοφοβικά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει πως θεωρεί «εμετικό» το θέαμα των ερωτευμένων ομοφυλόφιλων, ενώ έχει αναφέρει ότι το ανθρώπινο είδος δημιουργήθηκε από εξωγήινους και άλλα τέτοια ωραία όπως το παρακάτω έπος:

«Υπήρχαν θεοί που ερχόντουσαν από πάνω. Όταν κάνουμε προσευχή γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ, ο Ερμής είχε τη φτερωτή άμαξα. Εξωγήινοι ήταν. Όλοι οι θεοί ήταν εξωγήινοι. Εμείς είμαστε αποβράσματα του γαλαξία. Η ανθρωπότητα».

Απόστολος Γκλέτσος

Σκληρός όσο λίγοι, ο τέως δήμαρχος του Δήμου Στυλίδας ιδρυτής του κόμματος «Τελεία» μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές απολαυστικών τσαμπουκάδων και επικών δηλώσεων. Μία από τις αγαπημένες μας είναι αυτή μετά από την τελετή κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού, όπου έχει μόλις βγει από τη θάλασσα, έχει φορέσει το λευκό του μπουρνουζάκι και τραμπουκίζει κάποιον πριν κατευθυνθεί προς το αγροτικό του.

Σε μια από τις συνεντεύξεις του μάλιστα, στην οποία ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο φλερτ της κόρης του έχει αναφέρει το εξής συγκινητικό: «Στα φλερτ πάντα υπάρχει και λίγος πόνος. Θα υπάρξει αυτό το καρδιοχτύπι, μπορεί και το κλάμα. Έτσι είναι η ζωή… Και κανα χαστούκι δηλαδή άμα φάει, δεν τρέπει και τίποτα. Τι να κάνουμε τώρα, δεν θα πεθάνουμε!».

Μνημειώδες και το σόου του σε αγιασμό της Στυλίδας, όπου κατάφερε να δημιουργήσει ένταση επειδή ο ιερέας ανέφερε τη λέξη «βασιλεύσι» αντί «ευσεβεύσι».

Θέμης Αδαμαντίδης

Ο εθισμός του με τον τζόγο τον έφερε αρκετές φορές αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνελήφθη τρεις φορές σε τέσσερις μήνες το 2021 καθώς κάθε φορά εντοπιζόταν από την αστυνομία να παίζει τυχερά παιχνίδια σε παράνομες λέσχες, ενώ οι καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά από τις συντρόφους του ήταν καταπέλτης.

«Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια», είχε καταγγείλει τον περασμένο Ιούλιο η πρώην σύντροφός και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα, δηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μόλις λίγες μέρες μετά την καταγγελία και μήνυση της νυν συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη επίσης για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής μάλιστα είχε περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο μετά την καταγγελία της κ. Κίρκη, με την σύντροφό του να υποστηρίζει πως ο λαϊκός τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, την χτύπησε και την έβρισε χυδαία.

Τρανός

Τον περασμένο Μάιο, ο αγαπημένος τράπερ της νεολαίας συνελήφθη για οπλοκατοχή, μετά από έλεγχο που του έγινε από την αστυνομία στο Μπουρνάζι. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ τότε είχαν εντοπίσει στο όχημα του ένα 9αρι πιστόλι και έναν γεμιστήρα.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!», είχε πει τότε σε βίντεο που ανέβασε μετά την σύλληψή του ο 22χρονος, χλευάζοντας τους Αστυνομικούς.

Ο… ανήσυχος τράπερ δεν συμμορφώθηκε πάντως, και μερικούς μήνες μετά, τον περασμένο Νοέμβριο, η αστυνομία του πέρασε πάλι χειροπέδες καθώς πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε ξανά πιστόλι για το οποίο ο Τρανός δεν είχε τη νόμιμη άδεια κατοχής.

Snik και Light

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε οι δύο τράπερ, οι οποίοι συχνά πυκνά απασχολούν τη δημοσιότητα με τα… καμώματά τους. Αποκορύφωμα τα μπουνίδια που αντάλλαξαν διακόπτοντας τη ροή των φετινών Mad VMA Awards, τον περασμένο Ιούνιο.

Οι δύο τους μετέτρεψαν σε αρένα το κλειστό στάδιο του Παλαιού Φαλήρου, και η διοργάνωση πέρασε στην ιστορία για τους εντελώς λάθος λόγους. Μάλιστα μετά το περιστατικό, ο Snik ήταν αμετανόητος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται, είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού… Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια».

Λίγους μήνες μετά, ο Snik πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμα βίντεο από άγριο τσακωμό με αγνώστους στη Θεσσαλονίκη. Ο τράπερ φαίνεται να βρίσκεται στο έδαφος ενώ δέχεται βρισιές, κλωτσιές και απειλές για να μην ξαναπατήσει το πόδι του στη συμπρωτεύουσα.

Πηγή: in2life.gr

Απίστευτο! Δείτε τον Αντώνη του Σασμού… χιονάνθρωπο!

Δέσποινα Βανδή: Έξαλλη η Βανδή με την κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε – φωτογραφία