Tα «καυτά» φιλιά του Ντέμη Νικολαΐδη με ξανθιά συνοδό: Ποια είναι η επιχειρηματίας που του έχει κλέψει την καρδιά (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η προσωπική ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαϊδη από τότε που χώρισε με την Δέσποινα Βανδή, απασχολεί πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day στον Alpha, ο πρώην ποδοσφαιριστής πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ξανθιά συνοδό, σε γνωστή ταβέρνα στο Πέραμα.

Οι δυο τους σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, κατά την παραμονή τους στο εστιατόριο ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, ενώ στην παρέα του υπήρξαν και άλλα δύο ζευγάρια.

Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος του Alpha, ο Ντέμης Νικολαΐδης αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δεν δίστασε να ανταλλάξει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του, για την οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Φανή Σπυριδάκη, είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της έχει ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη

Η Φανή Σπυριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1980 αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στo Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη. Δούλεψε ως ηθοποιός, μεταφράστρια, βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων (Etage Littéraire) στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων.

Τη Φανή Σπυριδάκη στο παρελθόν την είχαμε δει και τηλεοπτικά, καθώς είχε κάνει ένα πέρασμα στη δημοφιλή σειρά Singles, ενώ είχε βρεθεί καλεσμένη το 2018 και στο MasterChef.

Η ίδια μάλιστα ασχολήθηκε και με την πολιτική και το 2014 διεκδίκησε θέση στην Ευρωβουλή με το «Ποτάμι».

Πηγή: to10.gr

μοντελο

Βίκυ Κουλιανού: Έβαλε πετσέτα για να απολαύσει στην ταράτσα μια… μακαρονάδα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο γιος μου είναι λιτοδίαιτος. Του δίνω 50€ και μου ξανά ζητάει λεφτά μετά από 2 μήνες»