Τα «γαλλικά» της Βάσιας Τριφύλλη για Αννίτα Πάνια: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πω άντε γ@@@σου…»

Latest

Με «γαλλικά» στόλισε η Βάσια Τριφύλλη την Αννίτα Πάνια, αναφέροντας πως είναι η κατάλληλη στιγμή να της πει άντε γ@@@σου. Τι συνέβη και τα πήρε; Με την ευκαιρία, δείτε τη σπάνια εξομολόγησή της για τη θετή της κόρη.

«Με βρίσκεται σε μία φάση γενικού αναβρασμού, διότι από ό,τι κατάλαβα θα ξαναγίνει το Ραντεβού στα Τυφλά. Είμαι η πρώτη διδάξασα. Η Αννίτα Πάνια Ραντεβού στα Τυφλά; Τι λέτε ρε παιδί μου; Χάλασε ο κόσμος παιδιά, δεν πάμε καλά. Έχει καμία σχέση το Χρυσό Κουφέτο της κ. Πάνια με το Ραντεβού στα Τυφλά; Καμία. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι, δεν με αφορά», ανέφερε.

Πώς φάνηκαν στην Βάσια Τριφύλλη οι παρουσιάσεις των Ραντεβού στα Τυφλά που ακολούθησαν μετά το δικό της; «Άσκοπα. Υπάρχουν κάποια θεάματα που όταν τα έχει χαράξει αυτός που τα έχει κάνει, καλό είναι να μην τα πειράζουμε. Έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να ξανακάνουν το Ραντεβού με κάποιον άλλον. Δεν πέτυχαν», είπε.

Πώς θα αντιδράσει η Βάσια Τριφύλλη αν την καλέσει στο τηλέφωνο η Αννίτα Πάνια για να της ζητήσει συμβουλές; «Θα της πω Αννίτα είναι η στιγμή η κατάλληλη να σου πω άντε… γ…ου!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα δήλωσε

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ακούστε το νέο του τραγούδι – Δυνατό ζεϊμπέκικο! (VIDEO)

Logo

Ανεκδοτάρα με ανελέητο προικοθήρα…