Τα εiπε έξω απ’ τα δóντια ο Νίκος Αναδιώτης: «Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδıου φúλου»

Στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και μάλιστα εξέφρασε την άποψή του για το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, τόνισε πως «δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Δε θα ήθελα να έχω δύο γονείς ίδιου φύλου».

Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Αν τα παιδιά σου στο σχολείο έχουν έναν συμμαθητή, ο οποίος ανήκει σε οικογένεια που είναι οι γονείς ίδιου φύλου», με τον Νίκο Αναδιώτη να απαντά: «Άλλο αυτό! Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας, ανεξαρτήτου φύλου, ανεξαρτήτου χρώματος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι αν θα μου άρεσε να έχω δυο γονείς που θα ήταν ίδιου φύλου. Δε θα ένιωθα καλά. Επειδή θα είναι πλέον σαν τη μύγα μες στο γάλα, δεν ξέρω πόσο θα μπορεί να το κυκλοφορήσει στην ψυχολογία του»..

www.tilestwra.com

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Γιατί σήμερα Τρίτη και 13 θεωρείται γροuσούζικη μέρα

Πελαγία Καζολέα: Το στήθος της απλά δεν υπάρχει