Τα «έχωσε» η Ναταλία Γερμανού: «Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι, εκείνη σούπερ σταρ… ατάλαντη!»

Latest

Ένα πασίγνωστο ζευγάρι αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται. Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε ότι το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του.

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περνάει κρίση, και πρόβλεψε ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό τους.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

«Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του με την Jennifer Lopez. Η ιστορία αυτών των δυο ανθρώπων είναι πως χιουμοριστικά τώρα εκείνος περιγράφει το πως τον σταματάνε και του λένε «μ’ άρεσε πολύ η ταινία σου» αλλά μόλις δουν την Jennifer αρχίζουν να ουρλιάζουν το όνομα της «διάσημης, σούπερ σταρ» γυναίκας του».

«Αυτό το περιέγραψε μεν χιουμοριστικά, κρύβει όμως και μια ψιλοπίκρα. Γιατί τώρα μεταξύ μας, παιδιά, μόνοι μας είμαστε, εσείς και εμείς. Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκείνη είναι σούπερ σταρ… ατάλαντη» είπε η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να διαφωνούν.

Έτσι η ίδια έσπευσε άμεσα να δώσει τις διευκρινίσεις της: «Μισό λεπτό! Ως ηθοποιός! Ως τραγουδίστρια και χορεύτρια είναι φανταστική. Ως ηθοποιός όμως δεν παίζει η Jennifer Lopez. Πρόσφατα είδα το Atlas, αυτό το επιστημονικής φαντασίας, πέρασα πάρα πολύ ωραία λόγω της ταινίας που είναι τίγκα στα εφέ αλλά τώρα, εντάξει, το παίξιμο. Από την άλλη όμως ο Affleck είναι και σκηνοθέτης πολύ καλός και είναι και καλός ηθοποιός».

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό νιώθω σαν το σπίτι μου»

«Άρα λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είχε να ζυγίσει το γεγονός ότι “εγώ είμαι αυτός που είμαι, παίζω καλά, σκηνοθετώ καλά, τα κάνω όλα καλά και είμαι παντρεμένος με μια υπεργκόμενα η οποία είναι κούκλα, χορεύει και τραγουδάει φοβερά, είναι και συνάδελφος μου αλλά ταλαντούχα δεν την λες. Όταν βγαίνουμε όμως έξω ουρλιάζουν το δικό της όνομα”».

Πηγη: Athensmagazine.gr

Δριμύ κύμα ζέστης: Πρόβλεψη για 39 βαθμούς στη θερμοκρασία

Η δική μου μάχη με τον επιθετικό καρκίνο: Η ανατριχιαστική διάγνωση της Μαρίας Αριστοτέλους