Τα απρόοπτα μετά τον κλειστό γάμο του Κώστας Καραφώτης: Η αντίδρασή του

Αν είχα να κάνω έναν ανοιχτό γάμο με πλήθος επώνυμων, θα μπορούσα και θα ήθελα να καλέσω πάρα πολύ κόσμο», εξήγησε ο Κώστας Καραφώτης. Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά τον γάμο του ήταν με τον Κώστα Τσουρό, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι κράτησε κρυφή την πτυχή αυτή της προσωπικής του ζωής μέχρι τελευταία στιγμή.

Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε ότι έμειναν μόνοι τους για τρεις εβδομάδες και ότι ήθελε να κρατήσει το μυστήριο και να μην ανακοινώσει τον γάμο του δημοσίως. Παρόλα αυτά, σχολίασε ότι αν είχε κάνει έναν ανοιχτό γάμο με πλήθος επωνύμων, θα ήθελε να καλέσει πάρα πολλούς ανθρώπους.

Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις που έγιναν μετά τον γάμο του, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι δεν τον ενοχλούσαν οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν, αλλά με ενόχλησε η είδηση που αναφέρθηκε σε ένα “πλήθος επωνύμων στο γάμο του Κώστα Καραφώτη”. Ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε αλήθεια σε αυτή την πληροφορία και ότι ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος.

Τέλος, ο Κώστας Καραφώτης επισήμανε ότι αν και δέχτηκε κάποιες κριτικές για την απόφασή του να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν ευχαριστημένος που κατάφερε να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του. Έτσι, ο γάμος του πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και όπως ακριβώς επιθυμούσε.

Written by admin

Οι παράξενοι επισκέπτες: Ποιοι είναι οι παρασιτικοί οργανισμοί που μπορεί να βρεθούν στο σπίτι σας;

Euro 2024: Επιστρέφoυν η Κροατία και η Ιβάνα Κνολ – Έτοιμη για… καυτές εμφανίσεις η καλλονή (pics, vids)