Τα άλλαξε όλα, άσπρισαν τα γένια του, έχει 3 παιδιά: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Φραν της… Ρούλας Βροχοπούλου

Ο Φραν είναι ο άνδρας που είχε κλέψει την καρδιά της Ρούλας Βροχοπούλου και μάλιστα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς, ωστόσο, ο γάμος τους να διαρκέσει πολύ.

Ειδικότερα, ο Φραν Στίβνι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media στα μέσα του 2000, καθώς ο νεαρός τότε άνδρας, με αλβανική καταγωγή, αποτέλεσε το αντικείμενο του πόθου της Ρούλας Βροχοπούλου.

Η Ρούλα Βροχοπούλου παντρεύτηκε με τον Φραν τον Νοέμβριο του 2006, όταν εκείνος ήταν 27 και εκείνη 56 και μετά το διαζύγιό τους, έκανε 15 χρόνια να τον ξεπεράσει.

Μετά από πολλά χρόνια, η Ρούλα Βροχοπούλου, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “The Wall”, εμφανίστηκε και πάλι στην τηλεοπτική οθόνη, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend.

Όπως υπογράμμισε για τον Φραν «ήταν λάθος μου η επιλογή με τον Φραν, ήμουν 29 χρόνια μεγαλύτερη. Περίμενα να με αγαπήσει; Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά, δεν του κρατώ κακία.

Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για μένα τη μάνα του.

Γι’ αυτό τον λόγο έφυγε. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά, πώς θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα ξενοδοχεία, πώς θα γυρνάω στην Ευρώπη με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω αυτά τα θέατρα, από τη στιγμή που είχα παιδί. Υπήρξα κακή μητέρα. Το έχω συζητήσει μαζί του και δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».

Αγνώριστος ο Φραν σήμερα

Σήμερα, ο Φραν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ εργάζεται στον κατασκευαστικό κλάδο και έχει τρία παιδιά.

Πηγή: enimerotiko.gr

«Τροχός της Τύχης»: Παίχτης έλυσε τον γρίφο στον τελικό χωρίς να έχει κανένα φωνήεν, τρέλανε τον Πολυχρονίδη

Έχει και σύζυγο και εpaστή και το ξέρουν – «Οι καημένοι, τους λυπάμαι και τους δύο» (φωτο, video)