Ζώδια: Τα 5 ζώδια με τα οποία θα κάνεις ξεπέτα αυτό το καλοκαίρι

Κάτι η ζέστη, κάτι η χαλάρωση που φέρνει η εποχή, κάτι όμως και το πόσο χάλια πηγαίνει ολόκληρος ο κόσμος, όλα αυτά είναι πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να θέλεις σεξ. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Και δεν είμαστε εδώ για να το αναλύσουμε αυτό, εδώ θα μιλήσουμε για ζώδια.

Επειδή υπάρχουν ζώδια που ταυτόχρονα αγαπούν το σεξ και είναι πιο επιρρεπή στις αλλαγές της διάθεσης – ακόμα κι αν αυτές οι αλλαγές οδηγήσουν στο συναίσθημα «Η κατάσταση σηκώνει σεξάκι». Και μάλλον αυτά τα ζώδια είναι που θα πετύχεις κι εσύ στις διακοπές σου φέτος.

Ταύρος

Μετά από μια χρονιά που βγήκε πιο κουραστική απ’ ό,τι υπολόγιζε, ο Ταύρος πήρε την απόφαση να μην κάνει μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι του, ούτε καν να υπολογίζει πιθανά τριήμερα. Το πηγαίνει μέρα με τη μέρα, που σημαίνει ότι αν του κάθεται κάθε μέρα να φλερτάρει και με διαφορετικό γκομενάκι, θα το κάνει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί γενικά είναι από τα ζώδια που εκμεταλλεύονται στο φουλ τα καλοκαίρια τους. Δεν αφήνουν ούτε μισή επίσκεψη στην παραλία να πάει χαμένη, χωρίς να γνωρίσουν ένα καινούριο άτομο. Αυτό το καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση – πόσο μάλλον, η δραστηριότητά τους μπορεί να είναι και εντονότερη, μιας και επίσης είναι από τα ζώδια που αντιδρούν στο στρες με σεξ.

Αιγόκερως

Μικρό μυστικό: Κείμενο για ξεπέτες δύσκολα δεν θα περιέχει αυτό το ζώδιο. Όχι επειδή είναι οι βασιλιάδες της ξεπέτας ή κάτι παρόμοιο, απλά επειδή είναι οι πιο smooth άνθρωποι που θα γνωρίσεις. Και αν τύχει να τους γνωρίσεις στις λίγες μέρες του χρόνου που δεν σκέφτονται δουλειά και χαλαρώνουν, είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Υδροχόος

Και εδώ ισχύει 100% η θεωρία ότι το στρες της επικαιρότητας θα εκφραστεί με αυξημένη σεξουαλική συμπεριφορά. Είναι κάτι που γενικά έχουν τα ζώδια του αέρα, με το μπόνους ότι ο Υδροχόος ούτως ή άλλως δεν είναι ζώδιο που θα ενδιαφερθεί συχνά για κάτι παραπάνω από ξεπέτα.

Παρθένος

Δεν το περίμενες αυτό, ε; Λοιπόν, που λες, κάπως έτσι έχει η κατάσταση για τους Παρθένους φέτος: Είτε για λόγους προσωπικούς, είτε για λόγους οικονομικούς, δεν τους χωράει ο τόπος αυτό το καλοκαίρι. Που σημαίνει ότι θα τους χάσουν για λίγο οι φίλοι τους, θα τους γνωρίσει όμως κάθε single τουρίστας από την κοντινότερη παραλία μέχρι μισή Ελλάδα μακριά.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή και η παμπόνηρη Χρυσούλα!

Σασμός 2ος Κύκλος Spoiler: Η καπετάνισσα θα έχει μεγάλο πρόβλημα με αυτόν που έρχεται!