Τα 32α Κυριακίδεια επέστρεψαν με σύμμαχο τον λαμπερό ήλιο

Spoilers

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα παρακολούθησε τα 32α Κυριακίδεια και έκανε απονομές στους νικητές.

Στο στάδιο στη Φιλοθέη, έγιναν την Κυριακή τα 32α Κυριακίδεια, μια διοργάνωση στη μνήμη του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τον λαμπερό ήλιο, δρομείς όλων των ηλικιών επέστρεψαν στην αγαπημένη τους διοργάνωση (10χλμ.), που με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια διοργανώνει ο ΑΟ Φιλοθέης με τη στήριξη του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού.  Η συμμετοχή τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες ήταν μεγάλη, ενώ αρκετός ήταν ο κόσμος, που επέλεξε να βρεθεί στο στάδιο και στους γύρω δρόμους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης (φωτό), που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα αθλητισμού.

Μάλιστα, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε την χαρά να συναντηθεί και με την παλιά πρωταθλήτρια της δισκοβολίας,  Δέσποινα Καφενίδου, που ήταν παρούσα στη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό μέρος οι τρεις πρώτοι στους άνδρες ήταν: Ευτύχιος Μεσολώρας (35.29), Χριστόφορος Γεωργόπουλος (36.27), Νίκος Δρούτσας (38.42) και στις γυναίκες: Ναταλία Λακάκη (43.23), Ειρήνη- Γιασεμή Κυπριώτου (45.06), Γεωργία Αναστασοπούλου (46.00).

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ έκανε και τις απονομές στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα.

Spoilers

Formula 1: Ποινή πέντε θέσεων στον Φερστάπεν – Θα εκκινήσει 7ος στο Κατάρ

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Ιάκωβος - Το κλειδί μιας όμορφης φιλίας

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μαργαρίτα και Ιάκωβος – Το κλειδί μιας όμορφης φιλίας