Ζώδια: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν τέλεια το Πάσχα

Το πασχαλινό τραπέζι είναι ταυτόχρονα τόσο ίδιο και διαφορετικό με αυτό των Χριστουγέννων. Ναι, μαζευόμαστε με όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά δεν επικρατεί αυτό το κλίμα αγάπης. Είμαστε εκεί για το φαγητό – όλοι το ξέρουν αυτό.

Μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν να έρθει αυτή η μέρα για να περάσουν χρόνο με τους συγγενείς τους, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό σε πολλούς. Η ευτυχία της οικογένειας γίνεται και δική τους, και δε θα την άλλαζαν με τίποτα. Θα περάσουν τέλεια το Πάσχα και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Οι Κριοί λατρεύουν τα οικογενειακά τραπέζια. Ναι, τσακώνονται. Ναι, τους αρέσει να προκαλούν τους συγγενείς τους κάνοντας πολύ εύστοχα σχόλια. Όμως, ποτέ δε θα τους απέφευγαν για να δουν τους φίλους τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να τη διατηρήσουν ενωμένη. Συνήθως, τα ξαδέρφια τους είναι οι καλύτεροί τους φίλοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν τις επαφές με την οικογένειά τους και δε θα άλλαζαν το πασχαλινό τραπέζι με τίποτα στον κόσμο. Βάζουν τους συγγενείς τους πάνω απ’ όλους και φροντίζουν να περνούν όλοι καλά.

 

πηγή jenny.gr

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, περνά στην αντεπίθεση και βρίσκει το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του Θέμη!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νεκρός ο Μελέτης;