ΣΥΡΙΖΑ: Οδοστρωτήρας ο κ. Μητσοτάκης για τα εργασιακά δικαιώματα

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για τη φτάση του «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», εξαπέλυσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εργασιακή ζούγκλα.

«Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει. Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα «αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορύθμισης θα επιστρέψουν» και καταλήγει ότι «ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ, ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ

Written by stelios

Μποτσουάνα: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία

Τα δικαιώματα μας στην παραλία -Οι κανόνες για ελεύθερη πρόσβαση