Συνταγή: Ζουμερό και Μελωμένο Κοτόπουλο

Υλικά
3 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
4 κτσ ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
50 γρ. βούτυρο
70 γρ. μέλι
1 κτγ. σάλτσα σόγιας
1 κτγ. ξίδι βαλσάμικο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού χαράξουμε βαθειά με το μαχαίρι το κοτόπουλο, το αλατίζουμε με χοντρό αλάτι, το πιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, σε ένα βαθύ τηγάνι στο οποίο έχουμε ρίξει ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Συμπληρώνουμε το σκόρδο ανακατεύοντας ελαφρά.
Κατόπιν, ρίχνουμε στο τηγάνι τη σάλτσα, το ξύδι και αφού ανακατέψουμε, συμπληρώνουμε το μέλι και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.

Σερβίρεται με ψημένες πιπεριές και πατάτες.

Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL

Ελένη Φουρέιρα: Αυτο είναι το δημοσίευμα που θέλει την τραγουδίστρια έγκυο και προκαλεί χαμό στα social media

Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη που πέτυχε σε δικαστική διαμάχη με τον Πίτ