Menu

Συνταγή: Σούπα με ρεβίθια και ζυμαρικά

Υλικά

2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους.
4 μπαστουνάκια σέλινο κομμένα σε κύβους.
2 καρότα κομμένα σε κύβους.
1 φλιτζάνι βρασμένα ρεβίθια.
1 φλιτζάνι μαγειρεμένα ζυμαρικά (κοφτο μακαρονακι)
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς.

2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο.
2 κουταλιές της σούπας κουρκουμά.
2 κουταλιές της σούπας κύμινο.
3 κουταλιές της σούπας σκόρδο σε σκόνη.
Λιαστή ντομάτα.
1/2 ματσάκι σέσκουλο ψιλοκομμένο.
Κυβο από ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών.
Κρέμα γάλακτος.

Εκτέλεση
Σοτάρετε τα λαχανικά

Περιμένετε πέντε λεπτά και μετά προσθέστε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και τα βρασμένα ρεβίθια.
Μόλις όλα τακτοποιηθούν, προσθέστε περίπου το 1/4 της παχύρρευστης κρέμας και μετά προσθέστε τα σεσκουλα την αποξηραμένη ντομάτα.

Το αφήνουμε για δέκα λεπτά και μετά η σούπα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Exit mobile version