Συνταγή: Μανιτάρια με μαγιονέζα

Υλικά

Μανιταρια 250 γρ
Ζαμπόν 150 γρ
Ελαιολαδο λίγο για το τηγάνισμα
Σκορδο 1-2 σκελίδες

Μουσταρδα 1 κσ
Μαγιονεζα 4 κσ
Αλατι λίγο (κατά προτίμηση)
λιγη παπρικα

Εκτέλεση

*Τα υλικά δεν τα μέτρησα είναι πάντα ανάλογα με την ποσότητα των μανιταριών που θα βάλετε.
Πρώτα ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα τηγανίζουμε για περίπου 15 λεπτά (μπορείτε να βάλετε ότι μανιτάρια θέλετε ακόμα και κονσέρβα εγώ έβαλα φρέσκα). Τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε και το ζαμπόν

Αφού κρυώσουν τα μανιταρια βάζουμε σε ένα μπολ με το ζαμπον, ψιλοκόβουμε το σκόρδο (όσο θέλετε ανάλογα με το αν σας αρέσει ή όχι το σκόρδο) και το προσθέτουμε στο μπολ. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγη μουστάρδα, λίγη μαγιονέζα, λίγο αλάτι. Ανακατεύουμε πασπαλίζουμε με λιγη πάπρικα και είναι έτοιμο.

Survivor σποιλερ 22/06: Η Ασημίνα με την Σταυρούλα ανεβάζουν την ένταση στο αποψινό συμβούλιο! video

Έλενα Ακρίτα – Ελένη Τσολάκη: «Ντροπή σας, κυρία μου» … η ακρίτα τα “χώνει” στην τσολάκη!