Συνταγή: Κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια και κρούστα παρμεζάνας

Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη,
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 αυγά
200 γραμμάρια παρμεζάνα
1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
μισό ποτήρι λευκό κρασί
1 ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, χτύπησε τα αυγά και βάλε τη παρμεζάνα σε ένα άλλο μεγάλο πιάτο. Πέρνα το κοτόπουλο, πρώτα από το αυγό και μετά από τη παρμεζάνα και τοποθέτησε τα σε ένα αντικολλητικό ταψί με λίγη λαδόκολλα για να μην κολλήσει κάτω. Ψήσε το στους 180 βαθμούς Κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο για 5-10 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κρέας μας.

Στη συνέχεια, ψιλόκοψε το κρεμμύδι και τσιγάρισε το στο ίδιο τηγάνι που έψησες το κοτόπουλο για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και έπειτα ρίξε μέσα τα μανιτάρια κονσέρβας, αφού να τα πλύνεις καλά. Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη και μόλις γίνουν τα μανιτάρια, σβήσε με το λευκό κρασί. Τέλος, ρίξε τη κρέμα γάλακτος και άσε τη να βράσει μέχρι να σφίξει λίγο.

Σέρβιρε το κοτόπουλο μας σε μία πιατέλα και ρίξε από πάνω το μείγμα με τη κρέμα γάλακτος και τα μανιτάρια. Συνδύασε το πιάτο με ρύζι ή ότι άλλο υλικό της επιλογής σου προτιμάς και απογείωσε τη γεύση του.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στο Instagram γυμνή με κομμένα μαλλιά

Στυτική δυσλειτουργία: Για ποιες παθήσεις προειδοποιεί