Συνταγή: Η πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα

Υλικά:
1 λίβρα μακαρόνια (1 κουτί)
3/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια

1 κουταλιά της σούπας σκόρδο λιωμένο
2 φλιτζάνια φέτες ντοματίνια

2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα / ολόκληρα φύλλα σπανακιού μωρού
1/4 φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλατοπίπερο
Τριμμένη Μύζηθρα

Εκτέλεση:

Βράστε τα μακαρόνια συμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
Προσθέστε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί, προσθέστε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα κρεμμύδια.

Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να είναι ημιδιαφανή. Προσθέστε τις ντοματίνια και το σπανάκι. Στη συνέχεια, αφού ψηθεί, προσθέστε το λευκό κρασί. Αλατοπίπερο. Αφήστε να σιγοβράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα μαγειρεμένα μακαρόνια αργά και ανακατέψτε στο μείγμα. Προσθέστε τριμμένη μυζήθρα και σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου!

ΠΗΓΗ: Cook Like a Karpathian

Συνταγή – Παγωτό: Frozen yogurt

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου… σε νυχάδικο στο κέντρο της Γλυφάδας!