Συνταγές: Το cupcake της Κάρι Μπράντσο

Υλικά
1 ¾ κουταλιές του γλυκού baking powder
1 ½ κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
½ κούπα sour cream
3 κούπες αλεύρι για κέικ
¼ κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
1 κούπα γάλα πλήρες
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
2 μπάρες ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 ¾ κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
4 ασπράδια αυγών
Υλικά για την buttercream…

2 μπάρες ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 κουταλιές της σούπας γάλα πλήρες
4 κούπες άχνη ζάχαρη, κοσκινισμένη
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής
Πώς θα κάνουμε τη συνταγή για τα κέικ:

Ο φούρνος προθερμαίνεται στους 160C και χρησιμοποιούμε θήκες για μάφιν στις οποίες μέσα βάζουμε αντικολλητικό χαρτί!
Το αλεύρι, η μαγειρική σόδα, το αλάτι και το baking powder χτυπιούνται όλα μαζί σε ένα μπολ και σε ένα άλλο χτυπάμε το γάλα με τη sour cream.
Έπειτα παίρνουμε τη βανίλια, τη ζάχαρη, το βούτυρο, και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα.

Εναλλάξ αρχίζουμε να προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και το μείγμα με το γάλα και ενώνουμε όλα τα υλικά.
Αφού ολοκληρωθεί το μείγμα, το βάζουμε στις θήκες και ψήνουμε για 22 λεπτά!

Υλικά για την κρέμα:
Το βούτυρο χτυπιέται στο μίξερ για 4 λεπτά έτσι ώστε να αφρατέψει και ρίχνουμε τη βανίλια!

Μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια το γάλα για να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
Τέλος ρίχνουμε το χρώμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: My Room By Elizabeth Elechi το μαγαζί της στη Γλυφάδα

Μαίρη Συνατσάκη: “Γιατί δε μίλησε νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου;” video