Συνηθισμένα λάθη κατά την διάρκεια του σεξ που πρέπει να αποφεύγουμε


Το σεξ, όταν γίνεται από δύο (και περισσότερους) ενήλικες που συναινούν, είναι από τα ευκολότερα πράγματα στον κόσμο.

Κι επειδή είναι από τα πράγματα που δεν θέλουν κανέναν κόπο, αλλά τρόπο, παρακάτω θα δούμε 3 φράσεις που καλό είναι να μην ακούγονται κατά τη διάρκεια.

Τι να μην πεις, για να μην χαλάσεις τη στιγμή:

«Το κάνεις εντελώς λάθος»

Ναι, μπορεί να είναι αλήθεια. Μπορεί πράγματι να το κάνει εντελώς λάθος, να σου χαλά τη στιγμή, αλλιώς να το θέλεις κι αλλιώς να γίνεται. Αντί να κατακρίνεις το άτομο που έχεις απέναντί σου (ή πάνω σου ή οπουδήποτε), θα μπορούσες απλώς να εξηγήσεις ακριβώς πώς σου αρέσει. Να είσαι ειλικρινής μεν, αλλά με τρόπους.

«Ναι, ναι, ναι» (ενώ είναι όχι όχι όχι)

Έστω ότι αποφασίζεις να προσποιηθείς ότι περνάς καλά. Έστω, επίσης, ότι προσποιείσαι και οργασμό. Τι καταφέρνεις; Δίνεις ψεύτικη επιβεβαίωση σε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα βρει ποτέ τρόπο να σε ικανοποιήσει απόλυτα, επειδή δεν έχει ιδέα ότι δεν ικανοποιείσαι.

Δες το εγωιστικά και σταμάτα να κάνεις καλό στον εαυτό σου, μη δίνοντάς του την απόλαυση που του αξίζει. Αντί να κάνεις ότι το απολαμβάνεις, αφιέρωσε χρόνο στο να δείξεις τι σου αρέσει. Κι αν δεν έχεις βρει ούτε εσύ τι σε κάνει να τελειώνεις, εξερεύνησε το σώμα σου χωρίς ντροπές.

«Συγγνώμη που δεν ξυρίστηκα»

Εντελώς αντικειμενικά, το μόνο απαραίτητο πριν το σεξ είναι η καλή υγιεινή. Για όλους μας. Ένα μπάνιο ώστε να είμαστε καθαροί και να νιώθουμε άνετα. Οι τρίχες και όλα τα υπόλοιπα είναι ξεπερασμένα στερεότυπα και, πιθανότατα, μόνο στο μυαλό σου.

Εκείνη την ώρα, κανείς δεν θα ασχοληθεί με λίγη τρίχα. Θα είστε εκεί, θα ζείτε τη στιγμή και, ειλικρινά, ούτε που θα προσέξετε μικρές λεπτομέρειες. Και αν κάποιος σε κατηγορήσει για πόδια «που τσιμπάνε», ξανασκέψου αν αξίζει χρόνο, σεξουαλική ενέργεια και προσπάθεια να είσαι ό,τι πιο απαλό πάτησε ποτέ στη γη.

 

Written by admin

Η φωτεινή άφιξη της κόρης του Αλόνσο στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου: Διακοπές στην Μύκονο