Συνεχίζει να δίνει «μάχη» με τον καρκίνο ο Γιώργος Δασκαλάκης – «Οι δεκάδες εγχειρήσεις έχουν τσακίσει το κορμάκι μου» (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, που δίνει «μάχη» με τον καρκίνο, δημοσίευσε στο Facebook, μια αποκαλυπτική του φωτογραφία από το σώμα του μετά από τις πολλές εγχειρήσεις και τις χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί.

Αρχικά έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα… δείτε με… μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π***ΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!».

Και συνέχισε: «Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα… δεν έπεσαν μαλλιά… δεν πονούσανε… δουλεύανε κανονικά… έλα ρε μάγκες αλήθεια;;; Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους…».

Ολοκληρώνοντας είπε: «Εμείς είμαστε μ***κες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας… Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε… Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

# Γιώργος Δασκαλάκης

Πηγή

Η καταγγελία από τη σύντροφό του Αδαμαντίδη και τα γλυκά λόγια – «Είναι σαν παιδί»

Η Νικολέττα Ράλλη… έπαθε Μέριλιν Μονρόε στο Παρίσι (BINTEO)