Συνεχής ανάπτυξη: 300 – 500 νέοι ακόλουθοι ξυπνούν καθημερινά για να εξερευνήσουν τα μυστικά μας

Συνέντευξη στο περιοδικό «Ok» παραχώρησαν πρόσφατα η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το ζευγάρι, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχονται στα social media, ενώ επεσήμαναν ότι είναι τόση η αγάπη που εισπράττουν από τους followers τους, που κάθε μέρα βλέπουν την λίστα τους να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Μοιράζεστε δημόσια πολλές στιγμές από την κοινή σας ζωή. Θεωρείς ότι η υπερβολική έκθεση μπορεί τελικά να σας βλάπτει;

Ότι κάνουν όλα τα ζευγάρια κάνουμε κι εμείς. Κάναμε gender reveal και κατηγορηθήκαμε. Αν εμείς το κάναμε πιο γκράντε, έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούμε γενικά ως άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, είναι δικαίωμα των media να το αναπαράγουν. Εγώ αυτό που θέλω είναι να υπάρχει πάντα ένα όριο. Γενικά προσπαθούμε να στέλνουμε χαμόγελα και ελπίδα. Αν αυτό τελικά παραφράζεται, δηλαδή ότι κάνουμε και καμία χαζομάρα παραπάνω, είναι λόγω του αυθορμητισμού μας. Να θυμίσω ότι η Ιλάειρα είναι 25 ετών. Εγώ ξαφνικά γίνομαι μπαμπάς και είμαι ενθουσιασμένος. Κατά καιρούς μπορεί οι αντιδράσεις μου να είναι λίγο παρατραβηγμένες. Αλλά ποιος μπορεί να μου το απαγορεύσει ή να κατακρίνει τη χαρά ενός ζευγαριού που θα αποκτήσει μωρό ή που παντρεύεται. Νομίζω πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό.

Οι περισσότεροι χρήστες στα social media δεν φιλτράρουν τα σχόλια τους.

Βλέπω όλα αυτά που γράφονται και για άλλους επώνυμους και influencers, όπως για παράδειγμα για την Ιωάννα Τούνη. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά την κοπέλα αλλά θεωρώ ότι, με όλα αυτά που της γράφουν, τη ζηλεύουν. Αν δεν σου αρέσει, μην την ακολουθείς, μην τη σχολιάζεις. Ένα κουμπί είναι το unfollow. Εμείς κάθε μέρα ξυπνάμε με 300 – 500 νέους ακολούθους. Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να μας βλέπουν και να μαθαίνουν για εμάς. Αν κάποιος είναι ακομπλεξάριστος, μπορεί να δει ότι όλο αυτό δεν το κάνουμε ούτε για το θεαθήναι ούτε γιατί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο στη ζωή μας. Εγώ δουλεύω 18 ώρες το 24ωρο και η Ιλάειρα, που…

Written by admin

Η επιστροφή του κύκλου Πατούλη

Latest

Τόπλες στην αγκαλιά του: Ερωτικές στιγμές για Άρη Σοϊλέδη και Μαριλίνα Κυπαρίσση μέσα στην πισίνα (pic)