Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκη με την πρόεδρο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Lidia Pereira

Χamos

Οι τρέχουσες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η πορεία της πανδημίας, οι εμβολιασμοί, αλλά και οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ για την επίλυση ζωτικής σημασίας ζητημάτων που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι νέοι στην περίοδο μετά την πανδημία, συζητήθηκε στη συνάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Συρ. Μακαρέζου, με την πρόεδρο της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) και ευρωβουλευτή του Partido Social Democrata της Πορτογαλίας Lidia Pereira κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του YEPP ανέφερε: «Καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο επανέναρξης της ευρωπαϊκής οικονομίας και με ορατές τις προοπτικές της ανάκαμψης, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να έρθουμε ξανά σε επικοινωνία, βήμα-βήμα και με ασφάλεια, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και, όπως ήταν το σύνθημά μου στο προηγούμενο συνέδριο του YEPP “ μαζί να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά”. Kαι προσέθεσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορούμε να γνωρίζουμε τις προτεραιότητες μιλώντας με ανθρώπους από διάφορες οργανώσεις-μέλη του YEPP με σκοπό να ισχυροποιήσουμε τις πολιτικές που αφορούν τους νέους ανθρώπους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αφού ευχαρίστησε την Lidia Pereira για την επίσκεψή της στα γραφεία της οργάνωσης και τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, σημείωσε ότι η «η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης έχουν ισχυροποιήσει τη θέση της χώρας μας διεθνώς καθιστώντας την ξανά πρωταγωνίστρια, έναν ισχυρό σύμμαχο για την ευρωπαϊκή οικογένεια στην περιοχή της Μεσογείου, που υπερασπίζεται με την παρουσία της το Διεθνές Δίκαιο και τις ευρωπαϊκές θέσεις». «Η ΟΝΝΕΔ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό έχει μια δυνατή φωνή και με τις ενέργειες και τη δράση της καταφέρνει να επιλύσει ζητήματα που αφορούν τους νέους, ενώ συμμετέχει αποφασιστικά στην επικοινωνία των θέσεων της Ελλάδας στο εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι το YEPP αριθμεί περισσότερα από 1.000.000 μέλη από 60 οργανώσεις σε 40 χώρες και η ΟΝΝΕΔ αποτελεί ιδρυτικό της μέλος.

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

8 λεξεις

8 Λέξεις spoiler: Ποια θα είναι η τιμωρία του Δημήτρη;

Δήμος Θεσσαλονίκης: Έρχονται κυρώσεις για τα τραπεζοκαθίσματα

Δήμος Θεσσαλονίκης: Έρχονται κυρώσεις για τα τραπεζοκαθίσματα