Γιάννης Αϊβάζης: Περιγράφει τη μάχη με τον κορωνοϊό

Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο και τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης μίλησε νωρίτερα για τον κορωνοϊό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο εμβολιασμός του, ήταν η πιο σοφή απόφαση. Ο ίδιος, πριν από δύο ημέρες, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Γιάννης Αϊβάζης: Τι δήλωσε για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο

νοσο

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ (…) Έμεινα 7 μέρες ακριβώς στο νοσοκομείο.

Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος όταν νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν».

«Πολλοί μπορούν να πουν πολλά. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε πως νόσησε τόσο η γυναίκα του Μαρία Κορινθίου, όσο και η κόρη του Ισμήνη, που -ευτυχώς- περνούν ελαφρά τη νόσηση.

Spoilers

Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τους 6 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της

bachelor 2

The Bachelor 2 spoiler: Οι αμφιβολίες της Γιώτας και οι απαιτήσεις της Τζωρτζίνας (video)