Συγκλονίζει η κατάθλιψη του θείου της δολοφονημένης 11χρονης: “Θέλω να μάθω τον λόγο που βασάνισε τη Βασούλα μας”

Τι της έκανε το κορίτσι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι! Γιατί το τιμώρησε έτσι;

Ένας αιμονιάς έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα με το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) και αφορά την ανήλικη Βάσω στην Ηλεία. Ο 37χρονος δράστης, ο θείος της μικρής κοπέλας, σκότωσε το κορίτσι όταν εκείνο αρνήθηκε να συναντηθούν ερωτικά, ενώ είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε στα δικαστήρια, όπου συναντήθηκε με τον άλλο θείο της 11χρονης από την Ηλεία. Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας τη φωτογραφία της ανήλικης ανιψιάς του, ξέσπασε κατά του δολοφόνου.

“Ήρθα εδώ να δω αυτόν τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω γιατί έκανε αυτό στην ανιψιά μου; Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το βασάνισε τόσο σκληρά; Γιατί το τιμώρησε έτσι;”, δήλωσε ο θείος της Βάσως.

“Όλοι όσοι είμαστε εδώ ζητάμε δικαιοσύνη! Γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας ένας άνθρωπος που έχει και αυτός παιδιά να μεγαλώσει;”, πρόσθεσε ο άνδρας από την Ηλεία.

Το αποτρόπαιο έγκλημα περιείχε φρικτές λεπτομέρειες. Το κορίτσι βρέθηκε πνιγμένο στο αίμα σε ένα αγρόκτημα στην Ηλεία, με πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στα χέρια.

Οδυσσεύει ο νους πώς ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο σε ένα αθώο παιδί. Ποια θα είναι η τιμωρία που θα απολάβει αυτό το τέρας; Και πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τα αθώα παιδιά μας από τέτοιου είδους κακοποιητές; Η δικαιοσύνη πρέπει να επικρατήσει και η Βάσω να έχει την δική της εκδίκηση. Ας ελπίσουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ ξανά. Πάντα θα θυμόμαστε το αγγελούδι της Ηλείας και θα αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, ελεύθερο από τέτοιους τρόμους.

Written by admin

Latest

Καθηλώνει η Καίτη Φίνου: «Θεέ μου, δε σε έχω ρωτήσει ποτέ γιατί πήρες την οικογένειά μου, εδώ όμως…» (photo)

Ο Γιορέντε απουσιάζει από την Εθνική για το Euro και απολαμβάνει διακοπές με την εντυπωσιακή Πάντι (ΦΩΤΟ)