Συγκινητικό φινάλε για τη Δέσποινα Καμπούρη: Οι αποχαιρετισμοί με δάκρυα στα μάτια από τη Δανάη Μπάρκα

Την ανάγκη να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τους, αλλά και τη Δέσποινα Καμπούρη που αποφάσισε να φύγει, εξέφρασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, με πολλούς από τους συντελεστές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και να εκφράζουν τη συγκίνησή τους.

Η Βίκυ Παγιατάκη ανανέωσε το ραντεβού με τους θεατές για τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Γιώργος Κρικοριάν εξέφρασε τη δυσκολία των αποχαιρετισμών. Η Δέσποινα Καμπούρη, με συγκινημένη φωνή, ευχαρίστησε όλους για τις φωτεινές και σκοτεινές στιγμές που έζησε στην εκπομπή. Ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το ταξίδι που πραγματοποίησε μαζί τους και την αγάπη του προς την ομάδα.

Η Δανάη Μπάρκα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τους διακεκριμένους πίσω από τις κάμερες που τους στήριξαν. Το τέλος της φετινής σεζόν μπορεί να σηματοδοτεί μια αποχώρηση, αλλά και μια υπόσχεση επιστροφής στο μέλλον. Οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν μέσα στην εκπομπή θα παραμείνουν δυνατοί και θα συνεχίσουν να τους ενώνουν, ακόμα και σε νέες αρχές.

Written by admin

Τα σκουάτ της Σοφίας Φυρού: Μια πρόκληση για την καρδιά μας! (ΦΩΤΟ)

Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού (VIDEO)