Συγκινητική εμπειρία στο τελευταίο γύρισμα: Ο Τόλης Παπαδημητρίου μοιράζεται τις εντυπώσεις του

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπεδώσει ακόμη ότι τελείωσε η Μουρμούρα” παραδέχεται ο Τόλης Παπαδημητρίου.
Με αφορμή την οριστική αυλαία για την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, ο Τόλης Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο φινάλε του σίριαλ όσο και στα συναισθήματα που ο ίδιος κλήθηκε να διαχειριστεί στο τελευταίο γύρισμα.
Θα υπάρξουν ανατροπές στο φινάλε της σειράς;
Ναι, στο φινάλε θα δούμε μια πολύ ωραία ανατροπή. Το τέλος της «Μουρμούρας» θα είναι γλυκόπικρο και θα έχει μία δόση σουρεαλισμού.
Ποια ήταν τα συναισθήματα σου όταν κάνατε το τελευταίο γύρισμα;
Η «Μουρμούρα» τόσα χρόνια παρουσίαζε τι συνέβαινε μέσα σε οικογένειες, αγαπήθηκε από οικογένειες και έγινε για εμάς οικογένεια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που βιώσαμε στο τελευταίο γύρισμα. Το δικό μας ζευγάρι γύρισε τις τελευταίες σκηνές και κλείσαμε το σετ. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εμπεδώσει ακόμη ότι η σειρά τελείωσε.
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της «Μουρμούρας», μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό;
Η «Μουρμούρα» είναι οικογένεια αλλά και ένας σημαντικός σταθμός της επαγγελματικής μου πορείας. Απέκτησα φιλίες μέσω αυτής της δουλειάς και βρήκα βήμα για να εκφραστώ ως καλλιτέχνης και δημιουργός.

Written by admin

Μάκης Πουνέντης: Η Ελένη Μενεγάκη στο μέλλον του MEGA;

Η Δύναμη της Αγάπης: Όταν η Γυναίκα Συναντά Τον Εαυτό Της Ερωτικά