Συγκινεί πρώην παίκτης του MasterChef: “Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο”

Τον Χαράλαμπο Κοτσώνη τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του MasterChef που προβλήθηκε στο Star. O ίδιος ήταν φυσικά μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ η σκηνή που έμεινε στην ιστορία ήταν ο καυγάς του με τον Παντελή Βούρο και η ατάκα ‘Εν Κουλί’.

Ο Κύπριος πλέον δεν ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική, ενώ τις τελευταίες μέρες τις πέρασε στο νοσοκομείο. Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακολούθους το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με αυτοάνοσο, το οποίο δεν είναι πλήρως θεραπεύσιμο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους , για τα μηνύματα και τον ενδιαφέρον για την υγεία μου τις τελευταίες μέρες , δόξα τον Θεό όμως όλα καλά. Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο, το οποίο ταλαιπωρήθηκα αρκετά το τελευταίο διάστημα, και που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο, αλλά δεν θα αποτελεί κίνδυνο, όσο το κρατώ «κοιμισμένο». Ευχαριστώ λοιπόν και πάλι, μακάρι να μαστε γέροι και δυνατοί κάθε φορά, και η υγεία είναι πάνω από όλα, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό. Να προσέχετε τον εαυτό σας, μακριά από το άγχος ειδικά ,γιατί «σαν την υγεία,εν εσιει» έγραψε στην ανάρτησή του ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Άννα Λορένη: Μετανάστευσε μόνιμα στο Ντουμπάι εδώ και χρόνια – βίντεο

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Μια απαγωγή ένας φόνος και ένας γάμος έρχονται να μας σοκάρουν την νέα χρονιά!