Συγκινεί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό

υγκινεί ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αντώνης Κρητικός, ο οποίος έχασε τον πατέρα του που έδωσε μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό. Ο 58χρονος έφυγε από τη ζωή μετά πέντε μήνες συνεχούς πάλης με την πανδημία.

Ο δημοσιογράφος δηλώνει υπερήφανος για τον αγώνα του πατέρα του.

“Αποδείχθηκε πως ήσουν τεράστιος μαχητής. Πέντε ολόκληρους μήνες πάλεψες σκληρά, έδωσες άνισο αγώνα για να βρεθείς και πάλι κοντά μας. Να γυρίσεις και πάλι στο σπίτι σου στην οικογένεια σου. Όλοι σε περιμέναμε και πιστεύαμε θα τα καταφέρεις” γράφει στο Facebook.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε.

“Πέρασε όμως καιρός και εξαντλήθηκες. Ήθελες πολύ να κερδίσεις τη μάχη για τη ζωή. Όλοι το θέλαμε. Τώρα πρέπει να υποσχεθείς πως από εκεί ψηλά θα μας προσεχείς και θα είσαι πάντα στο πλάι μας. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο και θα σε αγαπώ άλλο τόσο από δω και πέρα. “Τα φιλιά μου σε εσένα και τα παιδιά μου” είχες πει στο τελευταίο σου μήνυμα στη μαμά. Καλό ταξίδι … σε αγαπάμε.”, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2020 ο δημοσιογράφος είχε γνωστοποιήσει πως ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα του και μάλιστα είχε κολλήσει τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

“Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος”, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο facebook.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο ιός “χτύπησε” εκείνον, τη μητέρα του, την αδελφή του, αλλά πιο σοβαρά “χτύπησε” τον πατέρα του.

Στράτος Τζώρτζογλου: Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός για τη γυναίκα του, Σοφία Μαριόλα

Σιωπηλός δρόμος: Η νέα δραματική σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου