Συγκινεί η Νικολέττα Ράλλη: «Με επηρέασε ψυχολογικά ο ερχομός του παιδιού – Στους 6 μήνες ξεκίνησα τα χάπια»

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για τις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση, για την περίοδο αμέσως μετά τη γέννα, όταν απευθύνθηκε σε ψυχίατρο ζητώντας φαρμακευτική αγωγή.

«Ψυχολογικά, με επηρέασε πολύ ο ερχομός του παιδιού. Με μαύρισε πάρα πολύ. Μετά τους έξι μήνες ξεκίνησα και τα χάπια. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: “Κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο, ότι κάθε μετά στις 15:30 μου έκανε μια μαυρίλα”. Δεν ξέρω αν είχα πρόβλημα ή αν είχα πανικοβληθεί. Πήρα τα χαπάκια μου και ευχαριστήθηκα.

Μου απάντησε πως ήταν φυσιολογικό όλο αυτό, με την μητρότητα, τον εγκλεισμό γιατί ήμουν και σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη, καθώς η περίοδος της γέννας συνέπεσε με το lockdown στην Ελλάδα.

«Ήταν σκοτεινό, χωρίς φωνές, λουλούδια, χωρίς τίποτα. Καμία σχέση με τα μαιευτήρια που πήγαινα να δω φίλες μου. Την περίοδο που γέννησα, απαγορευόταν τα πάντα, οι επισκέψεις, μόνο ο Μιχάλης ήταν εκεί, η μαμά μου δεν ήρθε. Λουλούδια δεν μου στείλανε. Πήρα την αγωγή για έξι μήνες περίπου», εξομολογήθηκε η Νικολέττα Ράλλη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube.

Πηγή: athensmagazine.gr

Latest

Θετικές εξελίξεις για την υγεία της Αθηνάς Οικονομάκου: «Μετά από δυο εβδομάδες παύσης…»

Ντανιέλα Τσάβεζ: Το μαγιό και το κορδόνι – Η φωτογραφία που πρέπει να δεις