Survivor : Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία οργώνουν το Αιγαίο

survivor-:-tzeims,-nikos-kai-anna-maria-orgonoun-to-aigaio

Newsroom Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 – 10:57

Μετά από την Ρόδο και το Ζευγολατιό, οι τρεις πρώην παίκτες τοου «Survivor 2021», ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη «συνελήφθησαν» στη Σίφνο, τόπο καταγωγής του πατέρα της amiyiami.

Οι κακές γλώσσες που προέβλεπαν ότι η φιλία ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη θα ξεθύμαινε αμέσως μετά από την αποχώρησή τους από το «Survivor 2021» διαψεύδονται για άλλη μία φορά.

Ο φακός του «Ευτυχείτε» συνέλαβε τους τρεις πρώην παίκτες στην Απολλωνία της Σίφνου και συγκεκριμένα στο Άνω Πετάλι όπου έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι τρεις φίλοι φιλοξενούνται στο οικογενειακό σπίτι της amiyiami, της οποίας ο πατέρας διατηρεί επιχείρηση τροφοδοσίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί.

Η απόφαση για την απόδραση στη Σίφνο φαίνεται ότι ελήφθη στο Ζευγολατιό, όπου η υποδοχή του κόσμου σόκαρε τον Νίκο Μπάρτζη κι έτσι οι φίλοι του του πρότειναν να πάνε στη Σίφνου η οποία λιγότερο πολυσύχναστη τέλη Μαΐου -αρχές Ιουνίου και θα μπορέσει να ξεκουραστεί.
Φυσικά, η παρουσία των τριών δεν πέρασε απαρατήρητη και το σημερινό «Ευτυχείτε» είχε βίντεο με τους δύο παίκτες να μεταφέρουν συσκευασίες με εμφιαλωμένα νερά στο φορτηγάκι του πατέρα της Άννας Μαρίας και φωτογραφίες από την άφιξή τους στο σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Νούμερα τηλεθέασης – Τι έκαναν Survivor και YFSF (30-5)

Χamos

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι κάθε ζευγάρι θα μπορεί να αποκτά έως τρία παιδιά