Survivor spoiler Trailer 18/4: Το Αγώνισμα άρσης βαρών και ο ανοιχτός πόλεμος του Αλέξη Παππά με την Τζέημς

survivor

Χωρίς τέλος η κόντρα στην οποία έχουν επιδοθεί οι Αλέξης Παππάς και Τζέιμς Καφετζής το τελευταίο διάστημα στο Survivor 2021.

Mε νέο επεισόδιο επιστρέφει αύριο Κυριακή το Survivor 2021, μετά και από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Το trailer ξεκινάει με τον Τζέιμς Καφετζή να κρατάει μία μεγάλη πέτρα, να την δείχνει στην κάμερα και να λέει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη, όταν σκέφτεται όλη μέρα και σκέφτεται τι θα πει στο συμβούλιο», ενώ αμέσως μετά βγάζει μια μικρότερη και συμπληρώνει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει την επίθεσή του στον Τζέιμς Καφετζή και λέει στην κάμερα: «Όλοι ξέρετε πως ο δικός μου στόχος και ο δικός μου καλός λόγος για να συνεχίσω να μένω στο Survivor είναι ο Τζέιμς. Αν δε φύγει ο Τζέιμς, εγώ δε θα ησυχάσω. Θα κάνω μια πρόταση στον Τζέιμς που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα».

Το αν όντως έχει κάποια πρόταση να καταθέσει στον μεγάλο του αντίπαλο ή αν απλά ήταν κάτι που κόπηκε στο μοντάζ, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό το trailer, θα το μάθουμε αύριο το βράδυ.

Στο αγώνισμα θα πέσουν κορμί στην κυριολεξία. Και αυτό γιατί όπως φαίνεται οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν ένα αρκετά μεγάλο βάρος στους ώμους τους, μέχρι να πέσει πρώτος ο αντίπαλος.

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με τον σύντροφο της στην Ακρόπολη

Χamos

Oι αποκαλύψεις του Justin Theroux για τον χωρισμό του από την Jennifer Aniston