Survivor trailer 25-5: Ο Ατζούν ανακοινώνει κι άλλες αφίξεις στο νησί εκτός από τους Τούρκους παίκτες

Χamos

Ελλάδα και Τουρκία απόψε (25/5) γίνονται ένα στο Survivor! Οι Τούρκοι τόσο της μπλε όσο και της Κόκκινης ομάδας θα ενταχθούν στις αντίστοιχες ελληνικές και όλοι μαζί θα παλέψουν για το έπαθλο που… φέρεται να είναι μεγάλο μιας και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή και… όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Για όσους δεν ξέρουν, βέβαια, να υπενθυμίσουμε! Ο Γιώργος Λιανός έχει επιστρέψει Ελλάδα – δείτε εδώ τη νέα του φωτογραφία – για προσωπικούς λόγους άρα καλύπτει την θέση του στο Survivor ο Ατζούν. Όταν ο Τούρκος παραγωγός πατάει το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο δεν υπάρχουν όρια.

Σας έχουμε αναφέρει ήδη πως θα υπάρξουν συγκλονιστικά έπαθλα αυτή την εβδομάδα κι όπως είδαμε ένα από αυτά ήταν το ταξίδι με το καταμαράν. Ε, απόψε θα έχουμε ακόμα ένα εξωπραγματικό που θα κάνει και εντυπωσιακή είσοδο στο νησί αφού θα φτάσει με ελικόπτερα. Ενθουσιασμένοι πολύ οι παίκτες στο trailer, σίγουρα είναι κάτι καλό.

Ωστόσο, έχουμε και το αγωνιστικό κομμάτι. Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο εδώ. Από εκεί και πέρα δεν έχει και πολλά σαν επεισόδιο. Ακόμα και τα trailer τις τελευταίες ημέρες τα λες και λίγο βαρετά. Έπεσαν και τα νούμερα τηλεθέασης στα πατώματα. Αναρωτιόμαστε μετά από αυτό τι άλλο θα κάνει ο Ατζούν για να τα σηκώσει. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα. Η πληροφόρηση από το Youweekly.gr δεν σταματά.

Το trailer για το αποψινό 25/5 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Ariana Grande: H Αριάνα Γκράντε θυμάται την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017

Χamos

Μονιµοποίηση, αλλιώς εµπαιγµός