Survivor : Τι θα γίνει στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας;

survivor-:-ti-tha-ginei-sto-simerino-agonisma-asylias;

Η κατάσταση στην παραλία όπου ζουν οι παίκτες του «Survivor 2021» είναι εκρηκτική μετά από το ταξίδι των νικητών στο Μαϊάμι.

Το γύρισμα της μπιφτέκας έχει γίνει καθημερινή άσκηση για τους εναπομείναντες παίκτες του «Survivor 2021», οι οποίοι πλέον μάχονται για την προσωπική επιβίωσή τους και μόνο.

Γι’ αυτό και οι «παραδοσιακές» συμμαχίες καταρρέουν όπως είδαμε στην οθόνη μας, με την απροκάλυπτη προσέγγιση του Ηλία Μπόγδανου στον Σάκη Κατσούλη και το ρήγμα που προκλήθηκε στη σχέση των Amigos.

Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Μετά από μία εβδομάδα «ανακωχής», κατά την οποία δεν είχαμε αποχώρηση, το παιχνίδι επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς του.
Αγώνισμα ασυλίας σήμερα λοιπόν και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Πρώτον, ποιος θα νικήσει, και δεύτερον, ποιον θα υποδείξει.
Κι αυτό γιατί, όπως θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, η συμμαχία των τεσσάρων, Μπόγδανου, Κόρο, Ασημακόπουλου και Καρολίνας, που πριν από μερικές ημέρες απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα γυμνοί ή topless στην περίπτωση της Καρολίνας, έχει διαρραγεί και ο Κόρομι είναι έξαλλος με τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα με τον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα.

«Από την αρχή της ημέρας, από την ώρα που ανοίξαμε τα μάτια μας, παρατήρησα ότι ο Κόρο ήταν κάπως σκεπτικός, λίγο απόμακρος, σχολίασε ο Μπόγδανος για τον συμπαίκτη του, ο οποίος επιβεβαίωσε την άποψη του τραγουδιστή, λέγοντας: «Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Κάθομαι και το παίζω καλός για να με εκβιάζει ο καθένας… Δεν θα το κάνω.

»Είδα την άλλη να αλλάζει συμπεριφορά επειδή έχασε. Είδα μια Καρολίνα που δεν ξέρει να χάνει. Πόσο μάλλον από την Ελένη που φαίνεται ότι την ενοχλεί περισσότερο».

Και ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: «Είναι αυτό amigos para πέντε; Πρώτη φορά μετά από καιρό λέω “Κόρο είναι μάγκας”».

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Ξεκίνησε μέσω τηλεδιάσκεψης το Υπουργικό Συμβούλιο

survivor-spoiler

Survivor spoiler 31/5: Αυτήν την ασυλία ποιος θα την πάρει;