Survivor spoiler: Τι έγραψε ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης ενώ ήταν κοντά με Νίκο Μπάρτζη – video

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το Survivor και ελπίζει να γυρίσει στον σύντροφο της, Αρκάδιο Σβολάκη. Τι λέει ο Αρκάδιος Σβολάκης για την Άννα Μαρία Βέλλη; Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, εξ αιτίας της φιλικής σχέσης που έχει αναπτύξει με με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor. Πολλοί αναφέρουν […]Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το Survivor και ελπίζει να γυρίσει στον σύντροφο της, Αρκάδιο Σβολάκη.

Τι λέει ο Αρκάδιος Σβολάκης για την Άννα Μαρία Βέλλη;

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, εξ αιτίας της φιλικής σχέσης που έχει αναπτύξει με με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor.

Πολλοί αναφέρουν πως η γνωστή Youtuber φάνηκε να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, με τον Αλέξη Παππά να την έχει κατηγορήσει ότι φλερτάρει τον συμπαίκτη της.

Τι έγραψε ο ίδιος ο Αρκάδιος Σβολάκης για την Άννα Μαρία Βέλλη;

Ωστόσο, η γνωστή Youtuber διατηρεί σοβαρή σχέση έξω από το παιχνίδι με τον Αρκάδιο Σβολάκη, ο οποίος έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση για τη σχέση του με την Άννα Μαρία, όταν ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Αρκάδιος Σβολάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα ταξίδι του στις Μαλδίβες με την σύντροφό του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Δεν έχει σημασία σε ποια γωνία της γης είμαστε…», επιβεβαιώνοντας πως τη στηρίζει και πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε πως ίσως έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας Βέλλη σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό»:

Η Μαρίνα Πατούλη «δίνει στεγνά» τον σύζυγό της: «Θυσιάζει την γυναίκα και την οικογένειά του για την πολιτική» (βίντεο)

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο πλευρό της Ασημίνας