Survivor 20/4: Θρίλερ με την αποχώρηση αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι video

survivor-:-thriler-me-tin-apochorisi-–-oi-dyo-neoi-ypopsifioi

Σήμερα στο Survivor 2021 δύο άτομα θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ στο συμβούλιο τα «αίματα» θα ανάψουν με αφορμή ένα σημαντικό διάλογο που έγινε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2021 κατά την διάρκεια του συμβουλίου, θα προκύψουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ θα ανέβουν οι τόνοι για ένα σοβαρό λόγο.

Σήμερα οι Κόκκινοι χάνουν για ακόμη μία φορά από τους Μπλε και πηγαίνουν στο συμβούλιο με σκυμμένο το κεφάλι, ώστε να ψηφίσουν δύο άτομα για να βγουν στο τάκο.

Σύμφωνα με τα spoiler, οι Κόκκινοι ψηφίζουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, ψηφίζει τον Αλέξη Παππά, ο οποίος αποτελεί τον δεύτερο υποψήφιο.

Μάλιστα, πρόκειται για μια απρόσμενη εξέλιξη, καθώς η συμφωνία ανάμεσα σε Τζειμς Καφετζή και Αλέξη Παππά, είναι στον αέρα, αφού άμα αποχωρήσει ο παίκτης των Κόκκινων, δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ.

Υπενθυμίζεται, ότι την Κυριακή (18/4) ο Αλέξης Παππάς, είπε στον Τζειμς: «Αφού πιστεύει ο Τζειμς ότι η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ένα μήνυμα κι άφησε υπονοούμενα, θέλοντας να δείξει ότι έχει απόλυτο δίκιο, του προτείνω αν θέλει στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε κι οι κόκκινοι κι οι μπλε να βγούμε μπροστά οι δυο μας. Από την στιγμή που δεν θα συμφωνήσουμε, έλα να λύσουμε τις διαφορές μας, βγαίνοντας στον τάκο κι εγώ κι εσύ».

Μετά από ώριμη σκέψη ο Τζειμς Καφετζής απάντησε θετικά. Αν χάσουν δηλαδή οι Μπλε, να ψηφιστεί ο ίδιος από την ομάδα του.

Χamos

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Γεννηματάς

Έξαψη Σήμερα 15/03/21 Επεισόδιο 31 – Ο Μηνάς κατηγορεί το Γιάννο

Έξαψη Spoiler 21/4: Η Τζόυ τα βάζει με όλους και με όλα!