Survivor Spoiler: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ένα από τα πιο… ήσυχα συμβούλια παρακολουθήσαμε στο Survivor και στο τέλος αυτού οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι «Μπλε» είχαν ηττηθεί στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δύσκολη αυτή θέση, αν και ο Παύλος γλίτωσε παίρνοντας την ατομική ασυλία. Στη διάρκεια του συμβουλίου, αλλά και στα σχέδια που καταστρώνονταν νωρίτερα στην παραλία, ο στόχος γινόταν σαφής και οι Κώστας, Τζέιμς και Νίκος θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αν η μπλε ομάδα χάσει και τους δύο αγώνες ασυλίας.

Αυτό φάνηκε και στο συμβούλιο, με την νέα κλίκα της μπλε ομάδας και ορισμένους παίκτες της κόκκινης να μιλούν για τη συμπεριφορά των δύο φίλων, επειδή είναι απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Κάπως έτσι, φαίνεται πως η παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά είναι παρούσα.

Στην κάλπη, πάντως, ο Κώστας Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Με έξι συνολικά, τέθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση και στην κρίση του κοινού.

Η ψηφοφορία στο Survivor 4Τσακώθηκαν άσχημα Σάκης και Μαριαλένα – «Ήμουν ημιλιπόθυμη και εσύ πανηγύριζες»

Πυρ και μανία με τον Σάκη Κατσούλη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, φτάνοντας στο σημείο να πει πως «τελείωσαν» μεταξύ τους και ο καθένας θα παλεύει πια για τον εαυτό του.

 

Η Μαριαλένα είχε τραυματιστεί και η ομάδα της ηττήθηκε, με το αποτέλεσμα όμως να είναι το λιγότερο που την ένοιαζε, πλαντάζοντας στο κλάμα από τα νεύρα της για τον Σάκη. Το παράπονό της ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκε όσο θα έπρεπε ίσως για την κατάστασή της, πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Το σημείο, δε, που την έκανε απολύτως έξαλλη, ήταν όταν σήκωσε την Νικολέτα στους ώμους του, τη στιγμή που εκείνη ήταν ημιλιπόθυμη και σε κάκιστη κατάσταση στον πάγκο.

Του είπε πως θα μπορούσε να πάει να της μιλήσει και να την παρηγορήσει, όπως έκανε κι εκείνη σε άλλη αγωνίσματα, αλλά ο Σάκης θεώρησε πως είναι υπερβολική και ζηλεύει, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και θα της περάσει.

 

«Κλείδωσε» το EL η Σοσιεδάδ

«Κλείδωσε» το EL η Σοσιεδάδ

Σεισμική δόνηση 4.1 Ρίχτερ, 14 χιλιόμετρα νότια της Νισύρου

Σεισμική δόνηση 4.1 Ρίχτερ, 14 χιλιόμετρα νότια της Νισύρου