Survivor spoiler SOK Spoiler: Αποχωρεί ο Γιώργος Κοψιδάς; Γιατί δεν είναι στο νησί

Το ενδεχόμενο μιας οικειοθελούς αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor είναι η βόμβα που έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο. Όλο και πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο μιας ακόμα οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου στο σημερινό «Ευτυχείτε». Ο παίκτης που ενδέχεται να αποχωρήσει τις επόμενες ώρες είναι ο Γιώργος Κοψιδάς…

Ο Γιώργος Κοψιδάς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του λόγω των κακουχιών και της μεγάλης απώλειας βάρους.

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι vegan -δεν καταναλώνει κανένα τρόφιμο ζωικής προέλευσης- έχει χάσει περίπου 20 κιλά από την αρχή του παιχνιδιού και πλέον παρουσιάζει συμπτώματα αστάθειας και πάρα πολύ χαμηλή πίεση.

Για τους λόγους αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει για την ώρα.

Αν τελικά επαληθευτούν οι προβλέψεις για την αποχώρησή του, τότε θα μπορούμε να λέμε με βεβαιότητα ότι το «Survivor 2021» έχει σπάσει ρεκόρ οικειοθελών αποχωρήσεων και αποχωρήσεων λόγω τραυματισμών, γεγονός που προβληματίζει την παραγωγή, η οποία έχει εντούτοις λάβει μέτρα και έχει ήδη stand-by πέντε ακόμα υποψήφιους παίκτες, για την αντικατάσταση εκείνων που θα βγουν εκτός μάχης.

Σε αυτό τι σημείο να σημειώσουμε ότι και η Χριστίνα κινδύνευσε για λίγο να τεθεί εκτός μάχης μετά από τον τραυματισμό της.

Σιωπηλός δρόμος: Η νέα δραματική σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου

Μένιος Φουρθιώτης: Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Φουρθιώτης