Survivor Spoiler: Έρχεται το Πάρτι της Ένωσης – Οι παίκτες πιο ενθουσιασμένοι και περιποιημένοι από ποτέ

Αύριο, Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

Ήρθε η μεγάλη στιγμή στο Survivor, την οποία Κόκκινοι και Μπλε περίμεναν πώς και πώς!

Το Σάββατο 16/4, γίνεται το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο Πάρτι της Ένωσης! Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής όλοι παίκτες θα ζουν στην ίδια καλύβα και θα αγωνίζονται μόνο ατομικά. Αυτό, όμως, αναμένεται να φέρει εντάσεις, αφού ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει «κόκκινο».

Προς το παρόν, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ του Σαββάτου 16/4, οι παίκτες ετοιμάζονται για το υπέροχο Πάρτι της Ένωσης. Απολαμβάνουν το μπάνιο τους με αφρόλουτρο και σαμπουάν, το οποίο τους έχει λείψει πολύ, χτενίζονται, τα κορίτσια φορούν το αγαπημένο τους βραδινό σύνολο και τα αγόρια το ανάλαφρο πουκάμισό τους.

«Επιτέλους, είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Θα κάνω μπάνιο, θα βάλω αφρόλουτρο» λέει ξεχειλίζοντας χαρά η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Θέλω απλά να πάω να απλώσω τις κρέμες μου, να φτιάξω τα μαλλιά μου, να βάλω τα τέλεια φρεσκοπλυμένα ρούχα μου» αναφέρει η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μετά από αυτή την προσωπική περιποίηση, την οποία είχαν ανάγκη, δηλώνουν έτοιμοι να  ανανεωθούν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ευχαριστηθούν το φαγητό στο πάρτι, ώστε να πάρουν και δυνάμεις για την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, φορώντας το floral πουκάμισό του, δηλώνει, μάλιστα, έτοιμος να ξεσηκώσει «όλο τον Άγιο Δομίνικο και όλο τον ελληνικό λαό».

Δείτε το trailer:

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά απόψε για την Τζωρτζίνα και τον ανύπαρκτο έρωτά του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρέα Τουτουνζή: «Δεν χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας» – Πώς ξεπέρασε το θάνατο της μητέρας της;