Survivor Spoiler: Σε άσχημη ψυχολογία η Νικολέτα μετά την αποχώρησή της

survivor

Μπορεί πριν από λίγα λεπτά να σας αποκαλύψαμε πως στον Άγιο Δομίνικο επικρατεί βαρύ κλίμα και ο Σάκης Κατσούλης είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά αλλά μόλις τώρα η πηγή μας, μας αποκάλυψε πως το ίδιο ισχύει και για την Νικολέτα Μαυρίδη που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Άσχημα νέα για την Νικολέτα Μαυρίδη

Η παίκτρια του Survivor μπορεί να έφυγε αξιοπρεπώς από το παιχνίδι αλλά το ότι στεναχωρήθηκε που έφτασε τόσο κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, είναι δεδομένο.

Κι ενώ σκεφτόταν όλα αυτά αλλά ανυπομονούσε να δει και την οικογένειά της, τους φίλους της αλλά και τι γίνεται στα social media με το όνομά της (μην ξεχνάμε πως όλοι παίρνουν δημοσιότητα από αυτό και στην εποχή του instagram όλοι κάνουμε κρα για λίγους παραπάνω followers) την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Το προφίλ της στο insta έχει πέσει κι έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό. Για την ακρίβεια οι τηλεθεατές το “έριξαν” με τις πολλές αναφορές που έκαναν μετά τον άσχημο καυγά που είχαμε δει στο Survivor μεταξύ αυτής και της Μαριάνθης.

Μέχρι τότε η Νικολέτα ήταν απλά μια παρουσία στο παιχνίδι αλλά μετά το περιστατικό αυτό ξύπνησε πολλούς haters.

Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι γιατί βλέπετε οι κακές συμπεριφορές τιμωρούνται από το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό.

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Εκτός Πρωινού … βρισκόταν μέχρι τα μεσάνυχτα στον πύρινο εφιάλτη στην Κορινθία

survivor-spoiler

Survivor Spoiler 21/5: Απομακρύνεται από τον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός