Survivor spoiler πρώτη ασυλία. Ποια ομάδα νικάει σήμερα

Μετά από μία ένταση στο χθεσινό επεισόδιο μεταξύ των Αλέξη Παππά και Ηλία Μπογδάνου που έφερε και ήττα για την κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητό σήμερα οι παίκτες και των δύο ομάδων καλούνται να αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία.

Θα σας δώσουμε το survivor spoiler και για το ποια ομάδα κερδίζει αλλά και το ποιος παίρνει την ατομική ασυλία και στη συνέχεια ένα νέο spoiler που έχει να κάνει με ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο που έχει σημειωθεί στην παραλία.

Σήμερα στον αγώνα για την πρώτη ασυλία θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα ενώ την ατομική ασυλία θα πάρει ο συνήθης ύποπτος ο Νίκος Mπάρτζης.

Δεν έχουμε μάθει ακόμα τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και πιθανά να είναι ο James. Ο λόγος είναι ότι οι δύο κοπέλες Η Ελευθερία και η Μαριαλένα ήταν στην πεντάδα που είχαν κόντρα με James και Νίκο οπότε και θα ψηφίσουν τον James.
Από την άλλη έχουμε τρεις παίκτες που ήταν στην Παλιά κόκκινη ομάδα. Τον Κόρο τον Παύλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Αν κάποιος από αυτούς ψηφίσει τον James τότε και με τρεις ψήφους είναι πολύ πιθανό να είναι από τους παίκτες που θα βγάλει η κάλπη για αποχώρηση.

Σας δίνουμε και το extra spoiler που έχει να κάνει με ένα σοβαρό επεισόδιο που έχει στην παραλία ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής με άτομο από το security της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε οι δύο παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν από το survivor η μάλλον απειλούν να αποχωρήσουν και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή ώστε να πάρουν διαβεβαιώσεις και να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο άτομο

Written by admin

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ. Νέο βίντεο. Έκαναν το λάθος Οι εκτελεστές. Στα ίχνη τους η αστυνομία

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο κούκλος σύζυγος της Αντώνης Παπασταθόπουλος ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 21 χρόνια μέτα!