Survivor Spoiler: Πώς θα αντιδράσει ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις μάθει ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή;

Δείτε βίντεο

Όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο (2/4/2022), ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, ενταγμένος στην ομάδα των Μπλε, έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Ο πατέρας του Μαχητή, αν και δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, έφυγε σε ηλικία 78 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, την ώρα του Συμβουλίου του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το άσχημο νέο στον Τάκη Καραγκούνια.

«Να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο, αρκετά δυσάρεστο γεγονός…» λέει αρχικά ο παρουσιαστής.

Έπειτα, βλέπουμε τον Τάσο Καραγκούνια να λέει αρκετά στεναχωρημένος και με δάκρυα στα μάτια: «Γιώργο, είχα ένα κακό προαίσθημα τις τελευταίες μέρες. Ήταν ένας κεραυνός αυτό που δέχθηκα σήμερα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο».

Το trailer τελειώνει με τον 48χρονο μισθοφόρο να αποχωρεί ψυχικά τσακισμένος από το Συμβούλιο του Νησιού.

Άραγε θα αποχωρήσει και από το Survivor; Θα το μάθουμε πιθανότατα εντός των προσεχών ωρών! Είτε μείνει είτε αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, όλα είναι τόσο μικρά μπροστά στην απώλεια ενός αγαπημένου μας και σημαντικού ανθρώπου.

 

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού (Δευτερά 4/4) επεισοδίου:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας – Απολογείται στις 12:00 η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έντουαρντ Στεργίου: Η κίνηση ανθρωπιάς για την Ουκρανία – «Αυτό που συμβαίνει αφορά όλους»