Survivor Spoiler 21/4: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

survivor

Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να είναι έξω φρενών με το γεγονός, ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες της ακολουθούν τον Τζέιμς και συζητούν μαζί του, χωρίς να την υπολογίζουν.

Ο Τζέιμς μάζεψε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έκανε ένα άτυπο συμβούλιο, μην καλώντας ωστόσο τη Μαριαλένα, γεγονός που την έκανε να στενοχωρηθεί.

Η ίδια μίλησε μπροστά στην κάμερα και δεν έκρυψε τα συναισθήματά της, κλαίγοντας λυγμούς.

Η Μαριαλένα επεσήμανε, ότι ουσιαστικά δεν την υπολογίζουν ως μέλος της ομάδας και ακόμη και οι νίκες της δε σημαίνουν το ίδιο με τον καιρό, που βρισκόταν στην ίδια ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη. «Δεν πρέπει να με πάρει από κάτω, το ξέρω, αλλιώς θα με φάνε λάχανο», είπε χαρακτηριστικά.

Τα κλάματα της Μαριαλένας on cameraΟ Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor… κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος,ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

mprosta-oi-prasinoi-stin-germania-gia-tin-meta-merkel-epochi

Μπροστά οι Πράσινοι στην Γερμανία για την μετά Μέρκελ Εποχή

«Όχι» στην ESL οι παίκτες της Λίβερπουλ

«Όχι» στην ESL οι παίκτες της Λίβερπουλ